Laatste Nieuws

Jelte Krijnsen knalt in slotetappe naar eindpodium Olympia’s Tour

Een vijfde en vierde plek in de laatste twee etappes heeft Jelte Krijnsen een podiumplek opgeleverd in een zware editie van Olympia’s Tour.

Maxime Duba pakt in Kasseienomloop eerste podium van het jaar

Met een derde plek in de Kasseienomloop van Exloo heeft Maxime Duba voor de eerste podiumplek gezorgd.

Met zesde plek wordt sterk gevoel in Schuch’s thuiskoers niet beloond

Mike Schuch is zesde geworden in zijn thuiskoers: de Ronde van Limburg. De klimmer kwam net te kort om op het podium te staan.

Terugblik op beste seizoen ooit

Seizoen 2023 was de beste uit de teamgeschiedenis. Naast de tien UCI-overwinningen was ABLOC CT de beste continentale ploeg van Nederland en een van de beste ter...

Parkhotel Valkenburg nieuwe naamgever in 2024

In 2024 zal Parkhotel Valkenburg wederom als naamgever en hoofdsponsor van het team fungeren.

Jelle Johannink in 2024 prof voor TDT-Unibet

Jelle Johannink wordt prof! De Twentenaar zal in 2024 als pro-continental renner uitkomen voor TDT-Unibet.

Weer een profzege in China voor ABLOC CT: Rasch wint etappe in Tour of Hainan

ABLOC CT heeft weer succes in China! De vijfde en laatste etappe in de Tour of Hainan werd een prooi voor Jesper Rasch.

Appel en Rasch boeken Chinese zege

Stijn Appel en Jesper Rasch hebben beiden een etappe gewonnen in de Tour of Poyang Lake.

Martijn Rasenberg wint Ronde van de Achterhoek

Een schitterende solozege: Martijn Rasenberg begon de Ronde van de Achterhoek in de vroege vlucht en kwam alleen met de handen in de lucht over de streep.

Pech, podiums en beste team in Poolse koersen

ABLOC CT heeft zich in Polen wederom goed laten zien. Ondanks flink wat pech, waren er ook de resultaten en podiumplaatsen.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Ben je op zoek naar een rennerskaart met jouw favoriete wielrenner erop?

We hebben geweldig nieuws!🔥
Onze prachtige rennerskaarten liggen nu voor het grijpen! 🚴‍♂️

Je kunt ze bemachtigen tijdens de koersen of eenvoudig bestellen via onze webshop! 💥

Mis deze kans niet! 👌🏼

#parkhotelvalkenburgct #ridetowin #koersen #riderscards #checkitout #Available #excitingsnews #cycling
... Lees meerLees minder

24 hours ago

•
•
•
#parkhotelvalkenburgct #ridetowin #koersen #riderscards #checkitout #available #excitingsnews #cycling