Winstgevende sportvoedingspatronen

Voedingsprogramma's voor sporters om je prestatievermogen te maximaliseren en races te winnen. Gestoeld op voedingsprotocollen van de beste sportploegen ter wereld en wetenschappelijk onderbouwde handvatten om een winstgevend sportvoedingspatroon te creëren. Start hier om te winnen.

  • Voor topsporters die optimaal willen functioneren en herstellen om op de top van hun kunnen te presteren en races te winnen.
  • Voor duursporters die zo goed mogelijk voorbereidt willen zijn om het maximale uit zichzelf te halen en sportdoelen te behalen.

null

GEDIPLOMEERD DIËTIST

BSc diëtist en gewichtsconsulent

ERVARINGSDESKUNDIGE

20 jaar ervaring als (top)sporter

RESULTAATGARANTIE

Heb jij geen resultaat, dan geld terug.

  • Veel meer gegeten dan anders, dat heeft mij geholpen om Wereld Kampioen te worden

"De eerste twee dagen waren lastig om minder koolhydraten eten. Maar daarna ging het super goed. Veel meer gegeten dan anders dus denk dat dat wel heeft geholpen om te winnen. En ook tijdens de wedstrijd veel meer gedronken en meer gegeten dus uiteindelijk is allemaal wel goed gekomen denk ik."

Wendy Oosterwoud - Wereld Kampioene Gran Fonda Gravel

Voeding kan moeilijk zijn

Ik geloof niet in het perfecte voedingspatroon. Wel geloof ik in een balans tussen gezond, lekker en functionele voeding. Dat vraagt om een voedingspatroon dat is afgestemd op jouw dagelijkse agenda, energieverbruik en persoonlijke sportdoelen.

Maar op dit moment heb jij waarschijnlijk moeite met je voeding. Moeite om je voeding in balans te houden. Moeite met alle verschillende informatie over voeding. Moeite om je voeding af te stemmen op je sport. Wellicht moeite om af te vallen zonder spiermassa te verliezen. Misschien wel moeite om je prestaties te verbeteren met voeding. Die moeite kost jou energie. En die moeite frustreert jou.

Ik help je om af te rekenen met die moeite. Samen gaan creëren we een sportvoedingspatroon dat op maat gemaakt is voor jou en jouw sport. Én waarbij jij weet hoe (sport)voeding werkt en hoe jij dit moeiteloos kan inzetten om je prestatievermogen te maximaliseren

Het resultaat? Winst!

Patrick als persoonlijke diëtist

Gedurende vijftien jaar heb ik alles in het werk gesteld om mijn droom te verwezenlijken: een professioneel wielrenner worden. Zowel fysiek als mentaal heb ik het uiterste van mezelf gevergd. Van langdurige blessures en zware tegenslagen tot indrukwekkende overwinningen en momenten van euforie. Dag in, dag uit stond in het teken van het realiseren van mijn sportieve doelen. Daarin was voeding een onmisbaar element. Van afvallen om op wedstrijdgewicht te komen tot mijn energievoorraden verhogen in de laatste dagen voor een wedstrijd. Voeding was iets waar ik dagelijks mee bezig was. 

Nu zet ik al mijn ervaring en kennis in om jou te helpen in het behalen van jouw gezondheidsdoelen en/of sportdoelen. Mijn begeleiding is gebaseerd op zowel mijn ervaring als topsporter en sportcoach als de kennis die ik heb vergaard tijdens verschillende opleidingen. Als gediplomeerd diëtist (BSc) en sportdiëtist (in opleiding), gecertificeerd personal trainer, gecertificeerd gewichtsconsulent en gecertificeerd orthomoleculair adviseur beschik ik over een brede expertise op het gebied van voeding, training en leefstijl.

Met deze unieke combinatie van ervaring en kennis ben ik in staat jou op een bijzondere wijze te ondersteunen. Of het nu gaat om het verlagen van je vetmassa, het verhogen van je spiermassa of het optimaliseren van je voedingsinname voor maximale sportprestaties, samen zetten we stappen richting een winstgevend sportvoedingspatroon.

Voor duursporters

Een winstgevend sportvoedingspatroon

150,-

Voedingsprogramma van 4 weken om een optimaal voedingspatroon te creëren afgestemd op jouw sport en sportdoelen. Inclusief intakegesprek, twee persoonlijke masterclasses over sportvoeding en op maat gemaakte voedingsschema's.

  • 4 weken online begeleiding inclusief voedingstesten, opdrachten en updates van het voedingsschema.
  • Met gediplomeerde diëtisten die ervaring hebben in topsport en gespecialiseerd zijn in duursport.
  • Na dit voedingsprogramma heb jij een sportvoedingspatroon gecreëerd waarmee je races kunt winnen.
Maak een afspraak


Dit is wat anderen zeggen 

  • Als profwielrenner maak ik nog altijd gebruik van Patrick zijn voedingsadviezen 
"Voordat ik profwielrenner werd heeft Patrick mij geholpen om mijn voeding te optimaliseren zodat ik het beste uit mijzelf kon halen in training en wedstrijden. In meerdere coachingssessies kijken we naar wat de beste voeding was voor mij en hoe ik dit het beste kon volhouden. Nu ik bij Kern Pharma rijdt maak ik nog altijd gebruik van handvatten die ik toen heb aangeleerd."
Danny van der Tuuk - Profwielrenner Kern Pharma
  • "De combinatie van kennis over voeding, training en presteren zie ik bij niemand anders."
"Patrick is mijn coach voor het wielrennen. De stappen die ik in enkele maanden heb gemaakt zijn verbazingwekkend. Voornamelijk de combinatie van kennis over voeding, training en presteren die ik van Patrick leer helpt mij om alles snel en effectief toe te passen. Dit zie ik bij geen enkele andere coach om mij heen."
Gijs Bosch - Wielrenner & Marketing Manager
  • Veel meer gegeten dan anders, dat heeft mij geholpen om Wereld Kampioen te worden

"De eerste twee dagen waren lastig om minder koolhydraten eten. Maar daarna ging het super goed. Veel meer gegeten dan anders dus denk dat dat wel heeft geholpen om te winnen. En ook tijdens de wedstrijd veel meer gedronken en meer gegeten dus uiteindelijk is allemaal wel goed gekomen denk ik."

Wendy Oosterwoud - Wereld Kampioene Gran Fonda Gravel
  • Makkelijk en begrijpelijk

Ik sta al langere tijd onder begeleiding van Patrick. Als sporter leer ik ontzettend veel van zijn ervaring, maar met zijn kennis van zaken weet hij ook alles duidelijk uit te leggen."

Mees Pruis - Wielrenner NWVG
  • Ik weet nu wat goed is
"In mijn eerste seizoen als semi-prof wilde ik ook mijn voeding optimaliseren. Van Patrick leerde ik snel wat goed was en krijg ik een persoonlijke schema om te volgen. Ik had anders"
Eskil Huiting - UCI CT Metec-Solarwatt
  • Beste advies tot nu toe
"Ik vind dit het beste coaching wat ik heb gehad tot nu toe.  Heb vaak zelf gezocht maar alles is echt overzichtelijk en duidelijk. Naast de schema's leer ik ontzettend veel van Patrick van ervaring."

Joost Wilting -  NL Militaire selectie

  • Het maximale uit mijzelf
In aanloop naar de Tour for Life heb ik in de gratis voedingsanalyse persoonlijke handvatten en advies ontvangen om het maximale uit mijzelf te halen tijdens de etappes.
Jens Miedema - Tour for Life
  • Precies wat ik nodig had
Ik had als doen om een volle IRONMAN afstand te zwemmen, fietsen en lopen. Hiervoor heb ik een persoonlijke voedingsstrategie van Patrick gekregen. Dit essentieel voor mij om te finishen
Roelof Stoelwinder - IRONMAN Finisher
  • Perfect wedstrijdgewicht
Voor het NK tijdrijden wilde ik op het perfecte wedstrijdgewicht zijn. Met persoonlijk voedingsschema lukte dat binnen enkele weken en lukte het ook om Nederlands Kampioen te worden.
Manon de Boer - 3x NK Tijdrijden 
  • Jaarlijkse gastlessen

Het wordt inmiddels traditie. Elk schooljaar komt Patrick een gastles geven over duurzaam ondernemen voor de opleiding voeding en diëtetiek.

Hanze Hogeschool
  • Vaste voedingsexpert

Voor het traject Fit naar de Veldslag was Patrick onze voedingsexpert. Twee edities hebben we 8 niet ervaren renners geholpen om de Veldslag te finishen.

Velodroom
  • Begeleiding van de pro's

Tijdens de internationale UCI 2.2 wedstrijd Dokola Mazowsza in Polen heeft Patrick de renners 8 dagen voor en na de wedstrijd voorzien van de beste wedstrijdvoeding.

DIFTAR CONTINENTAL CYCLING TEAM

Op zoek naar de optimale voeding om maximaal te presteren?