Foodcoach voor iedereen die aan de slag wil met zijn voeding

Janneke Ensing

Als ex- topsporter weet ik hoe het is om goed en slecht gecoacht te worden. Na mijn carrière als internationaal topschaatser en world tour elite renster draai ik de rollen nu om. Ik maak gebruik van deze kennis en ervaring en zet deze in voor anderen. Sluit je nu bij mij aan en samen creëren we een structuur om jouw doelen te halen.

Bron: Bram Berkien

Meer dan alleen voeding

Je lichaam voeden in plaats van vullen.

Naast veel en gericht trainen is ook voeding een hele belangrijke schakel om jouw sportdoelen te halen. Je lichaam voeden in plaats van je lichaam vullen. Wat houdt dat precies in? Jij bent de baas over wat je eet en drinkt. Krijg grip op je (ongezonde) gewoontes en breng structuur aan in jouw weg naar succes. Mijn afgeronde opleiding als diëtiste komt zeker van pas en niet alleen voor (top)sporters valt “winst uit voeding” te halen. Daarom begeleid ik ook niet (top)sporters om meer grip op zijn of haar gewoontes te krijgen. Samen creëren we een structuur om jouw doelen te halen.

Waarom werken met mij?

Kennis, coachen en flexibiliteit

  • Kennis: Als (ex) topsporter heb ik jarenlange ervaring met het creëren van de beste omstandigheden, voor het halen van mijn sportieve doelen.
  • Coachen: Naast het adviseren over voeding zal ik ook een coachende rol vervullen in de begeleiding, tot we het eindresultaat hebben bereikt.
  • Flexibel: Werken op afstand en niet gebonden aan vaste tijden.

Bron: Bram Berkien