EF Education-EasyPost met speciaal retro tenue naar Ronde van Vlaanderen
foto: Jered Gruber & Ashley Gruber | Gruber Images
vrijdag 29 maart 2024 om 14:16

EF Education-EasyPost met speciaal retro tenue naar Ronde van Vlaanderen

EF Education-EasyPost zal zondag niet in hun roze tenue aan de start staan van de Ronde van Vlaanderen. Voor het tweede monument van het seizoen heeft hun kledingsponsor Rapha namelijk een uniek ontwerp ’the Flandrien kit’ gemaakt.

Op de website van de Amerikaanse ploeg lezen we meer uitleg: “Het ontwerp is geïnspireerd op de klassieke koerstruien. Rapha lanceert dit als campagne voor hun 20-jarige jubileum. Het is een eerbetoon aan alle renners die over de kasseien dokkerden en door de wind en modder reden om glorie te vergaren.”

Zowel de mannen als vrouwen zullen zondag in het speciale tenue in actie komen. Oud-winnaar en outsider Alberto Bettiol blikt kort vooruit op de koers. “De Ronde is een meesterwerk van de wielersport, iets heiligs en heiligs voor de Vlamingen. Ik hou van hun passie. Ze wachten een jaar op deze koers en dan voel ik een gevoel van verantwoordelijkheid om mijn best te doen, vanwege de geschiedenis. En omdat ze mijn naam op het asfalt schrijven. (…) Vlamingen zijn opgegroeid met deze machtige Ronde van Vlaanderen. Nu maak ik deel uit van hun geschiedenis.”

Check onze slide op Instagram voor de daadwerkelijke kleurstelling van het EF-tenue:

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht dat is gedeeld door @wielerflits.be

RIDE Magazine
7 Reacties
Sorteer op:
29 maart 2024 14:32
Super weer: laat ze maar winnen dan ook!
29 maart 2024 14:36
Ziet er fraai uit. Maar welke kleuren zijn het nu? Op een zwart wit foto is dat lastig te zien. Ik hoop dat het tenue ook zwart wit is.
    29 maart 2024 14:50
    Zwart zal het zijn, met witte band en EF-roze accenten/lijnen
    29 maart 2024 19:41
    Ziet er zeker prima uit.
    Echter Rapha is een popie jopie hype merk waar dergelijke figuren in rond rijden .
    29 maart 2024 19:55
    Dankzij Rapha heeft EF wel elke keer van die vette shirts, logisch dus dat het merk populair is. Draag het zelf niet hoor maar ik snap het wel.
    29 maart 2024 20:27
    Popi Jopi shit is typisch 2ehands vetter, ik koop het wel van zo'n tourritdikbuit die er toch niet in bleek te kunnen ademen, wroehahajaaaa
31 maart 2024 07:42
Worden een factor in de koers, met Bettiol en Valgren.

Reacties zijn gesloten.