‘Grande’ Mathieu van der Poel wint San Remo op mooist denkbare manier: ‘Dat doen er niet veel’

Met videoWeergaloos. De manier waarop Mathieu van der Poel Milaan-San Remo wint. Na de Ronde van Vlaanderen (twee keer) zijn tweede wielermonument. Een solo voor de wielergeschiedenis.

  1. Gebruikers van Marktplaats maken zich zorgen: kijkt de Belastingdienst nou wel of niet mee?
    PREMIUM
    8 vragen
    17

    Gebruikers van Markt­plaats maken zich zorgen: kijkt de Belasting­dienst nou wel of niet mee?

    Platformen als Vinted, Marktplaats en AirBnB zijn door Europese regelgeving verplicht om jouw verkoopgegevens over 2023 door te geven aan de Belastingdienst. Dat heeft veel vragen opgeroepen bij onder meer Marktplaats-gebruikers. Ook kwam staatssecretaris Van Rij met een Kamerbrief. Want: om welke gegevens gaat het nou precies, wat betekent dat voor je belastingaangifte en moet je nu belasting betalen als je overbodige spulletjes op de site doorverkoopt?
  2. Weer zware crash in wielerkoers: helm redt Chris Harper bij botsing met lantaarnpaal
    met video

    Weer zware crash in wieler­koers: helm redt Chris Harper bij botsing met lantaarn­paal

    Ruim twee weken na de zware val in de Ronde van het Baskenland is de wielersport opnieuw opgeschrikt door een opmerkelijke valpartij. De Australiër Chris Harper (29) ging in de afdaling van de koninginnenrit van de Ronde van de Alpen hard onderuit en knalde met z'n hoofd tegen een lantaarnpaal. Dankzij zijn helm bleef de schade beperkt tot een lichte hersenschudding. Simon Carr won de koninginnenetappe.