VTM Nieuws / VTM Nieuws
Volledig scherm
© VTM Nieuws / VTM Nieuws

KIJK. Felicitaties van Roxanne voor Van der Poel, troost van Sarah voor Van Aert

The winner takes it all. Meteen nadat hij Milaan-Sanremo had gewonnen, kreeg Mathieu van der Poel een dikke knuffel en kus van vriendin Roxanne Bertels. Wout van Aert vond dan weer troost bij echtgenote Sarah De Bie.

10 reacties

  • Jonah Kemps

    1 jaar geleden
    Mathieu was duidelijk de sterkste die dag en had wellicht gewoon een superdag, op een gewone goede dag fladdert die heus niet keer op keer weg van Pogacar, deze uitslag zegt dus weinig over de rest van de klassiekers die er gaan aankomen tenzij he ze allemaal begint te winnen en domineren, wat ik niet meteen verwacht.
  • Kris D'Hooghe

    1 jaar geleden
    Top koers,4 wereldtoppers bij elkaar,man tegen man,wat een spectakel met een verdiende winnaar,konden alle 4 gewonen hebben.de spanning maakt een koers zo mooi!,wat betreft wout en vdp ,de een kan niet zonder de ander,door de gezonde concurentie tillen ze elkaar naar een hoger niveau!aan alle renner,bedankt!
  • Jose Delie

    1 jaar geleden
    Proficiat Mathieu, verdiende zege, derde plaats in zo'n koers is ook heel knap natuurlijk van Wout, met de wereldtop ! Mathieu werdt verleden jaar ook derde ! Toch ?
  • Gorissen Marcel

    1 jaar geleden
    Wout is op zijn plaatsgenoot. Nu ziet hij dat er nog betere zijn. Moet beetje meer trainen.
  • Johny Vandenberghe

    1 jaar geleden
    Wees eens content. Hoeveel renners zouden er van dromen om op het podium te staan in Milaan Sanremo. Proficiat aan allen die de koers uitgereden hebben