Grote Dri
Volledig scherm
PREMIUM
Grote Dri © PN/Belga

Eerste cross met ‘Grote Drie’ doet onze analist Niels Albert verlekkerd uitkijken naar meer: “Er komen boeiende weken aan”

VELDRIJDENZo, ze zijn aan boord. In schuifjes namen Tom Pidcock, Mathieu van der Poel en Wout van Aert hun prominente plaatsen in aan de veldrittop. Let’s rock’n roll now! “In principe zou je nú al kunnen zeggen: het WK-podium is gekend, alleen de volgorde moet nog worden bepaald”, stelt onze crossanalist Niels Albert.

10 reacties

  • Jonah Kemps

    1 jaar geleden
    Dat Remco beter is dan Wout is moeilijk te zeggen omdat het totaal andere renners zijn, echter beweren dat Remco explosiever dan Wout vind ik eerder lachwekkend, explosiviteit gaat toch over kortere inspanningen van maximaal een minuut. Mathieu kan Wout lossen op die kleine vinnige hellingen al zal het niet zoveel schelen maar Wout rijdt Remco op eender welke korte beklimming zoals de vlaamse toch los uit het wiel. Dat wil daarom niet zeggen dat Wout in totaliteit beter is dan Remco natuurlijk.
  • Lore Janssen

    1 jaar geleden
    Exact, Jonah. Niemand kan twijfelen aan de dominantie van VDP in het veld, maar op de weg steekt van Aert er bovenuit. Benieuwd wat Pidcock nog vermag deze winter, want tot nu toe kan hij ook alleen maar winnen als de grote 2 niet meedoen.
  • Els Martin

    1 jaar geleden
    Herygers weet toch nie hoe vdp zich voelt, eerst over de streep dat telt
  • patrick de bock

    1 jaar geleden
    Supersympathieke Mathieu zal nog dikwijls winnen. Hij is nu eenmaal de beste
  • Jonah Kemps

    1 jaar geleden
    Mathieu is gewoon een beter veldrijder, ik ben fan van beiden met een lichte voorkeur voor Wout maar het is geen schande dat Mathieu hierin beter is, hij is explosiever en heeft meer techniek. Op de weg vind ik Wout een completere renner, Mathieu moet het van een paar afspraken per jaar hebben waarin hij kan uitblinken (RVV is op zijn lijf geschreven).