Mathieu van der Poel tijdens de Superprestige in Boom.
Volledig scherm
Mathieu van der Poel tijdens de Superprestige in Boom. © AFP

Mathieu van der Poel speelt door val geen rol van betekenis in Superpres­ti­ge Boom, Tom Pidcock wint

Mathieu van der Poel heeft in de tweede veldrit van het seizoen geen rol van betekenis kunnen spelen. Hij kwam samen met Tom Pidcock ten val op de kasseienstrook en moest verder met een pijnlijke knie. De Brit krabbelde wél snel op en won uiteindelijk de Superprestige in Boom.

  1. Zo veilig is zelf je tanden bleken: ‘Mits gel en bleeklepel verkregen zijn bij de tandprofessional’
    PREMIUM

    Zo veilig is zelf je tanden bleken: ‘Mits gel en bleeklepel verkregen zijn bij de tandprofes­si­o­nal’

    Je hoeft geen BN’er of een Hollywoodster te zijn om een blinkend wit gebit te hebben. Tanden bleken is voor (bijna) iedereen toegankelijk en kun je thuis zelf doen. Maar er is één belangrijke voorwaarde voor je een bleekbehandeling overweegt, waarschuwen een tandarts en docent Mondzorgkunde. Zij leggen ook uit hoe lang je tanden wit blijven, en of het erg is als er geen of een lage concentratie waterstofperoxide in de behandeling zit.
  2. Weer zware crash in wielerkoers: helm redt Chris Harper bij botsing met lantaarnpaal
    met video

    Weer zware crash in wieler­koers: helm redt Chris Harper bij botsing met lantaarn­paal

    Ruim twee weken na de zware val in de Ronde van het Baskenland is de wielersport opnieuw opgeschrikt door een opmerkelijke valpartij. De Australiër Chris Harper (29) ging in de afdaling van de koninginnenrit van de Ronde van de Alpen hard onderuit en knalde met z'n hoofd tegen een lantaarnpaal. Dankzij zijn helm bleef de schade beperkt tot een lichte hersenschudding. Simon Carr won de koninginnenetappe.