Klinkt zondag het Wilhelmus in Wollongong? Voorspel jouw WK-winnaar en win!
zaterdag 24 september 2022 om 23:00

Klinkt zondag het Wilhelmus in Wollongong? Voorspel jouw WK-winnaar en win!

Ad Zondag wordt het WK Wielrennen in het Australische Wollongong afgesloten met de wegwedstrijd voor de mannen. Na een aantal daverende verrassingen in de eerste week, kan het in de laatste koers van het WK weer alle kanten op. Denk jij te kunnen voorspellen wie dit jaar de wereldtitel gaat veroveren? Zet nu in bij TOTO!

Bij de mannen zijn er zondag vele ogen gericht op een drietal kanshebbers. Mathieu van der Poel is de kopman bij Nederland. Hij koos voor zijn eigen traject naar het WK toe en lijkt op die manier zijn absolute topvorm gevonden te hebben. Hij won de laatste drie eendagskoersen die hij reed en woensdag maakte hij – ondanks dat hij nog geen 48 uur in Australië was – een prima indruk. Levert hem dat ook goud op? Indien hij daarin slaagt, dan wordt iedere euro bijna vijf keer uitgekeerd.

Van der Poel neemt het in Wollongong op tegen zijn eeuwige aartsrivaal, Wout van Aert. De Belg is misschien wel de beste renner van het seizoen en heeft supertalent Remco Evenepoel ook nog naast zich als bliksemafleider. Dat maakt hem een geduchte tegenstander. Maar waar twee vechten om een been, gaat de derde er vaak mee heen. Het is daarom oppassen voor de andere topfavoriet Tadej Pogačar, maar vlak ook thuisrijder Michael Matthews, het Britse groeibriljant Ethan Hayter en de Afrikaanse hoop Biniam Girmay niet uit. Indien Girmay net als in Gent-Wevelgem hier weet te verrassen, dan levert dat maar liefst 21 keer de inzet op. Een gokje waard!

Bekijk hier de quoteringen voor het WK Wielrennen 2022


Welkomstbonus tot €50,-

Heb je een interessante wedoptie gevonden en nog geen account? Plaats dan een weddenschap voor minimaal €5 tegen een quotering van 1,50 en ontvang een welkomstbonus tot €50,-. Zodra de etappe verreden is of het eindklassement is opgemaakt én TOTO de uitslag heeft verwerkt, ontvang je een Gratis Weddenschap ter waarde van jouw eerste voorspelling (max. €50). Deze Gratis Weddenschap is zeven dagen geldig. Deelname aan de welkomstbonus is alleen voor 24 jaar en ouder.

Claim nu jouw welkomstbonus tot €50,-


‘Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+’

RIDE Magazine