Conclusies na eerste WKs op de weg: “Pogacar zal er héél vroeg aan moeten beginnen”
foto: Cor Vos
zaterdag 24 september 2022 om 19:50

Conclusies na eerste WKs op de weg: “Pogacar zal er héél vroeg aan moeten beginnen”

Podcast Vlak voor het WK in Australië kruipen Maxim en Youri achter de microfoon voor een gloednieuwe aflevering van de WielerFlits Podcast. Ze laten hun licht schijnen over de verschillende wedstrijden Down Under én spelen een potje ‘meeuw of mens’. Luister de podcast hier!

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

De aflevering van deze week is iets langer dan gebruikelijk, want er gebeurt van alles in de strijd om de regenboogtruien. Zo zagen de heren Tobias Foss uit het niets het WK tijdrijden winnen, kwam Van Vleuten hard ten val in de Mixed Relay én had Bauke Mollema het aan de stok met de Australische vogelpopulatie. Genoeg te bespreken dus!

Benieuwd naar hoe het koersverloop gaat zijn, wie de Franse dark horse is, waarom België niet gaat winnen en wie de wereldtitel pakt bij de mannen? Luister de podcast en je hoeft zondagochtend niet zo vroeg je wekker te zeggen.

Luister hierboven naar de podcast en abonneer je via je favoriete podcastapp.
iTunes
Spotify
RSS-feed

RIDE Magazine
11 Reacties
Sorteer op:
23 september 2022 16:49
Een andere conclusie is dat we weer gewoon in het oranje moeten gaan rijden, bij voorkeur met uniforme helmen. Niet te volgen met deze truitjes.
    23 september 2022 17:03
    Belachelijke truitjes die tot nu toe aantoonbaar ongeluk brengen ja.
    23 september 2022 17:45
    Het is ook heel lastig om ze te herkennen. Er zijn zoveel witte truitjes in het peloton. Ik heb de KNWU per mail gevraagd of ze weer in het oranje willen rijden :)
24 september 2022 12:18
Ach, de podcast die niemand luistert.
    24 september 2022 12:26
    Haha, de eerste inhoudelijke reactie op de podcast zélf moet ik nog zien op WF..
23 september 2022 16:33
Lijkt me maar gevaarlijk, was op de weg.

Oh, al aangepast.
23 september 2022 17:41
Ik ben niet overtuigd dat het van zo ver moet zijn. Als die jonge Portugees bij de juniores in de laatste ronde vertrekt is hij altijd wereldkampioen. In de voorlaatste ronde moet je het al 20km uitzingen, alleen niet haalbaar bij de profs naar mijn mening.
23 september 2022 16:44
Ik denk juist dat die 2 heuvels dicht genoeg bij de finish liggen om het pas in de laatste ronde te doen. Je moet een grote roulerende groep hebben die innig samenwerkend het gat dichten. Pogacar zit dan met van Aert, MvdP, Girmay en Matthews die allemaal op elkaar wiel rijden.

Reacties zijn gesloten.