Annemiek van Vleuten traint mee ondanks breukje in elleboog: ‘Er kunnen gekke dingen gebeuren in 24 uur’

Met videoAnnemiek van Vleuten liep gisteren bij haar harde crash tijdens de gemengde ploegentijdrit op de WK wielrennen een breukje in haar rechterelleboog op, maar trainde vandaag alweer mee met het Nederlandse team. Of ze zaterdag bij de wegrace in het Australische Wollongong in actie kan komen, is nog onduidelijk.

  1. Massa’s wielrenners zorgen in Limburgse heuvels voor verdeeldheid: ‘Het is geen pretpark, hier wonen ook mensen’
    PREMIUM
    124

    Massa’s wielren­ners zorgen in Limburgse heuvels voor verdeeld­heid: ‘Het is geen pretpark, hier wonen ook mensen’

    Duizenden wielerliefhebbers beleefden een schitterende zaterdag in Zuid-Limburg. In een lang lint trokken ze tijdens de toerversie van de Amstel Gold Race van heuvel naar heuvel. Een schitterend gezicht, maar hoe is dat als je langs de route woont? ,,Een deel van de fietsers denkt dat omdat ze hier geld uitgeven, ze zich ook mogen gedragen of ze de baas zijn. Maar dit is geen pretpark.”
    Vijlen
  2. In het spoor van Mathieu: amateurfietsers mogen dit weekend tóch los in fietsmekka Limburg
    PREMIUM

    In het spoor van Mathieu: amateur­fiet­sers mogen dit weekend tóch los in fietsmekka Limburg

    Limburg is klaar voor een mogelijk historisch wielerweekend. Zondag staat met Mathieu van der Poel dé ster van dit moment aan de start van de Amstel Gold Race, in zijn regenboogtrui. Zaterdag kunnen 15.000 fietstoeristen zich tijdens hun versie van de wielerklassieker voor even Mathieu wanen. Een verkenning, aan de hand van drie – niet geheel willekeurige – punten langs de route.
    Berg en Terblijt, Vaals