Mathieu van der Poel na rit 8.
Volledig scherm
Mathieu van der Poel na rit 8. © Photo News

Van der Poel denkt duidelijk het zijne over uitlatingen van Girmay na rit, Zonneveld: “Hij heeft alleen maar in z'n wiel gezeten”

GiroMathieu van der Poel en Bini Girmay hebben een iets andere kijk op het verloop van de achtste etappe van de Ronde van Italië. Het commentaar van de winnaar van Gent-Wevelgem leidde tot een grote lach bij zijn Nederlandse concurrent op Twitter.

28 reacties

  • Eddy Beernaert

    2 jaar geleden
    De pot verwijt de ketel dat hij zwart ziet .. Dat is wat ik hierin zie! VDP is misschien een hele goeie renner ... maar hij heeft het al bij veel mensen verbeurt door zijn gedrag.. Laat die arrogantie achter je MVDP en rij gewoon voor wat je waard bent... en dat is heel wat!
  • Rafaël Pauwels

    2 jaar geleden
    Je mag fan zijn van wie je wil maar respect voor alle renners zou mooi zijn. Of het nu sprinters, klimmers, kopmannen of knechten zijn mijn respect voor alle renners.
  • Paul Van Oosterwijck

    2 jaar geleden
    VDP kan vanzelf het gat dichtrijden maar iemand meenemen in zijn wiel ? ik heb hem het nog niet zien doen ... andersom daarentegen ...
  • Lea Verhoeven

    2 jaar geleden
    Hoe komt het als twee renners het zelfde doen wordt de ene met de grond gelijk gehaald, en de andere de hemel in ge prezen. vind ik toch raar heb een beetje respect voor alle renners zij doen allemaal hun best om ons een aangename namiddag te bezorgen
  • Kim Jaspers

    2 jaar geleden
    Mathieu weet ook goed genoeg wat in de wielen plakken is.. hij doet net hetzelfde.. de boomerang komt terug noemen ze dat dan..