Een eerste blik op het WK-parcours van Fayetteville.
Volledig scherm
Een eerste blik op het WK-parcours van Fayetteville. © rv

Van parcours met stevige klim als scherprechter tot alle starturen: uw gids voor het WK veldrijden

WK veldrijdenHet WK veldrijden staat voor de deur. Komend weekend strijden de Belgen om de medailles in het Amerikaanse Fayetteville, Arkansas. Maar om hoe laat Belgische tijd wordt er precies gecrosst? Wie neemt deel en hoe ligt het parcours erbij? Alles wat u moet weten over het WK veldrijden, leest u hier.

13 reacties

  • Rudi Pieters

    2 jaar geleden
    Vanthourenhout moet dat toch ook kunnen moet zich niet altijd wegcijferen voor een ander
  • Johan Maddens

    2 jaar geleden
    Veel brede rechte stroken met weinig scherpe bochten , zal in het nadeel zijn van Iserbyt ! Deze omloop zal Toon Aerts en Pidcock heel goed liggen . Maar denk dat Pidcock op de lange klim het verschil zal maken .Volgens mij was het in Hoogerheide een laatste test voor Pidcock , is en kampioenschap renner !
  • Gino Denil

    2 jaar geleden
    Aerts kwam in Hogerheide wel heel dicht terug na eerst ver terug geslagen te zijn. In een snelheidscross waar vermogen belangrijk is zou hij wel eens voor de verassing kunnen zorgen.
  • eric peirsegaele

    2 jaar geleden
    Mr. De Smet, volledig met je eens. Koppenberg. Namen en Gavere zijn crossen die altijd horen bij WB en kampioenschappen. Hopelijk wint iemand van bij ons
  • eric peirsegaele

    2 jaar geleden
    Mr. De Smet, volledig akkoord. Koppenberg, Namen en Gavere zouden altijd een WB of een kampioenschap moeten en kunnen organiseren maar het draait nogal eens om geld. Hopelijk wint iemand van bij ons.