Sven Nys op de crossfiets.
Volledig scherm
Sven Nys op de crossfiets. © Joel Hoylaerts / Photonews

Sven Nys is zeker dat Van Aert en Van der Poel wél startgeld krijgen bij Wereldbeker-crossen: “Niet fair, anderen blijven met lege handen achter”

VeldrijdenSven Nys is zeker dat Wout van Aert en Mathieu van der Poel betaald worden om te starten in Wereldbeker-crossen. Dat zegt hij in een interview met Wielerflits. Bewijzen heeft Nys niet, maar zeker van zijn stuk is hij wél. 

37 reacties

  • Ivan Hessels

    2 jaar geleden
    Stel dan de vraag rechtuit rechtaan aan die tenoren zelf, onder het oog van de media hé. Onverwacht en op hetzelfde moment, om onderlinge afspraken onder hun te beperken!
  • patrick isenborghs

    2 jaar geleden
    Paul Van Oosterwijck en waarom niet? spreek van een geluk dat ze niet een gans jaar meerijden in het veld .Nu kunnen anderen ook dik hun boterham verdienen met overwinningen .Toen vdp een gans sezioen mee croste was het ook niet goed want het was steeds dezelfde winnaar . Het zal altijd iets zijn waar altijd negatieve commentaar op komt als die geen belgisch paspoort heeft . Nu kunnen de full time crossers zich zelf eens bewijzen ze
  • Paul Van Oosterwijck

    2 jaar geleden
    Zo zijn een nog wel oneerlijkheden zeker ... Is het eerlijk dat sommigen maar enkele crossen rijden en enkel meerijden om wereldkampioen te worden ?
  • francois demunter

    2 jaar geleden
    Heeft het horen zeggen, maar zegt zelf in de media 'Ik heb geen bewijzen'. Eerst bewijzen of anders zwijgen.
  • Francis Dieu

    2 jaar geleden
    Zou beter zwijgen als hij geen bewijzen heeft.Als de grote drie terugkomen,zullen de toeschouwers ook meer dan verdubbelen. Wat Wuyts betreft : Johan Vansummeren heeft het ooit verwoord : Wuyts denkt dat hij alles van de koers kent,gelukkig zit Decauwer langs hem.