Primoz Roglic, Marc Hirschi en Julian Alaphilippe starten in de drie Ardennenklassiekers, Tadej Pogacar doet er maar twee.
Volledig scherm
Primoz Roglic, Marc Hirschi en Julian Alaphilippe starten in de drie Ardennenklassiekers, Tadej Pogacar doet er maar twee. © EPA

Niet iedereen start in de drie heuvelklassiekers, wie rijdt de komende week waar?

WielrennenHet Ardense drieluik staat voor de deur. De Amstel Gold Race, de Waalse Pijl en Luik-Bastenaken-Luik zijn traditioneel de slotakkoorden van het klassieke wielervoorjaar. Wie komt nog waar in actie? En wie zijn dus geschikte transfers in jouw Gouden Klassiekers-ploeg? Een blik op de programma’s van de toppers.

5 reacties

  • J. VAN SCHUERBEECK

    3 jaar geleden
    De uitslag gezien ? Waar waren de Belgen. Een zware koers en ze spelen niet mee !
  • Buelens Luc

    3 jaar geleden
    Mollema was er toch zeker bij in Gold Race
  • Michel Vandewiele

    3 jaar geleden
    Laat ze maar allemaal zo veel mogelijk rijden zodat we nog eens een tijd zonder dat eeuwige koersgedoe kunnen doorbrengen. Sorry trop is wel te veel he. In het buitenland begint men grandioos te lachen en vraagt men zich af of ze hier wel het bestaan kennen van andere sporten.
  • Stephan Anssems

    3 jaar geleden
    Mee eens! Maar beter dan niets
  • Herman Van Arendonk

    3 jaar geleden
    Het is goed dat de organisatie van de AGR voor een gesloten circuit heeft gekozen, anders zou de race twee jaar achter elkaar afgelast worden. Toch is het jammer dat de klimmetjes rond Gulpen en Vaals zo uit het programma vallen. In de meeste jaren was de steile Keutenberg het prachtige moment waar het kaf van het koren gescheiden wordt.