BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Na zege in Scheldeprijs: is Philipsen de sprinter van de toekomst? "Ik bouw aan mijn eigen weg”

WielrennenAan zijn linkerkant: Mark Cavendish, de sprinter van de eeuw, of toch bijna. Aan zijn rechterkant: Sam Bennett, de sprinter van het jaar. Daartussen op het podium stond Jasper Philipsen, die zonet de Scheldeprijs had gewonnen. Is hij de sprinter van de toekomst?

6 reacties

  • Dirk Van Den Bossche

    3 jaar geleden
    Als Merlier en Phillipsen tegen elkaar sprinten is Tim 5 lengtes voor.
  • patrick isenborghs

    3 jaar geleden
    en waarom zit tim niet in de juiste ploeg? Alpecin riep hem op straat op want hij kreeg geen ploeg meer vast. Nu dat hij enkele overwinningen boekt zou hij daar weg moeten , man man man dat noemt men in het vlaams stank voor dank zeker
  • ROGER DEPREZ

    3 jaar geleden
    Als Tim en Jasper op de zelfde manier is de spurt komen is Tim op dit ogenblik iets sneller, maar voor de toekomst is het dat Jasper jonger is en waarschijnlijk nog veel marge heeft. Het zou voor Tim een goede zaak zijn op termijn naar een andere ploeg uit te kijken waar hij alleen de spurter is, maar wel een ploeg die hem aan de lijn brengt natuurlijk.
  • Marco brilmans

    3 jaar geleden
    Het is een toptalent en een sterke man in wording. Je ziet dat hij zeer rustig en alert blijft. Ik denk nog veel marge om te groeien in zowel explosiviteit voor lange sprint, als pocket sprints. Zie hem wel als mogelijke ronde sprinter, al zit hij daarvoor niet persé in de juiste ploeg. Nog een jaartje rijpen en dan kan hij misschien bij Lefevre aansluiten om Remco bij te staan in rondes.
  • Georges Rymenams

    3 jaar geleden
    De Bondt, wat een Belgisch kampioen, 50km van achter aan het staartje gehangen de laatste 400m allemaal komen hinderen en dan zijn armen in de lucht gestoken alsof hij gewonnen had!.Ja, de prijzen worden na de streep gegeven. Voor mij wint hij de prijs van beste aanhangwagen. Jos Rymenams