BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Jasper Philipsen verrast Deceuninck-Quick.Step en sprint knap naar de zege in Scheldeprijs

WielrennenJasper Philipsen heeft de Scheldeprijs gewonnen. Onze landgenoot van Alpecin-Fenix was in Schoten verrassend de beste van een kopgroep van zo’n 30 renners, die door waaiers en valpartijen al snel gevormd was. Na een knap treinmanoeuvre van zijn ploeg haalde Philipsen het voor het duo Bennett-Cavendish (Deceuninck-Quick.Step).

18 reacties

  • Jan Van Bavel

    3 jaar geleden
    Dikke proficiat Jasper Philipsen, je zit bij de juiste ploeg.
  • Wilfried Kumps

    3 jaar geleden
    Miek, heb je zondag de koers niet gezien...? Of Harelbeke...? Of...? Deceuninck rijdt altijd en overal om te winnen, en verliest daardoor inderdaad ook... Maar evenzeer winnen ze daardoor net heel vaak, en op een manier die mensen zich nog gaan herinneren...! Mensen zouden beter leren om positieve commentaar te leveren voor hun ploeg, en zich niet bezig houden met negatieve commentaar op andere ploegen!
  • Pieter Verhulst

    3 jaar geleden
    Ze profiteren misschien maar kunnen en mogen dit ook. Niet vergeten dat het een klein en recent ploegje is met heel beperkt budget en die punten moeten halen om te mogen starten in UCI wedstrijden. Dit seizoen acht overwinningen. Top toch. Trouwens the wolfpack en bora waren samen met negen in kopgroep van 30. Dan mag je die topploegen het werk laten doen. Bij jumbo visma zouden ze er beter van leren.
  • Monique Asaert

    3 jaar geleden
    Zijn zweetdieven, heel de rit vanachter in de ontsnappings groep..
  • RONNY HOLSBEEK

    3 jaar geleden
    Goed Deceuninck en Bora nog koers maken.