.
Volledig scherm
PREMIUM
. © Belga

Niels Albert over niet-selectie van Thibau Nys: “Het getuigt dat er binnen het selectiewerk niet aan vriendjespolitiek wordt gedaan”

VeldrijdenThibau Nys werd niét geselecteerd voor het WK veldrijden. “Hard, maar eerlijk”, vindt onze columnist Niels Albert. “Chapeau dat Sven Vanthourenhout, de boezemvriend van papa Sven, die beslissing dúrfde te nemen.”

11 reacties

  • Patrick Proost

    3 jaar geleden
    Da zal dan ook voor het eerst zijn
  • Linda D'Haese

    3 jaar geleden
    Thibau had het grote voordeel op de andere crossers dat hij door zijn vader goed was opgeleid waardoor hij als nieuweling en junior een betere techniek heeft en ook beter getraind was maar dat verschil is nu bij de beloften weg gewerkt met de gekende resultaten
  • Anthony Peeters

    3 jaar geleden
    Hij is duidelijk niet de beste bij de belofte en toch blijft hem meer aandacht krijgen dan de meeste profs! Als je ziet dat eli de belofte domineerde en nu soms mee doet voor een overwinning als de 2 beste er niet zijn! Dan gaat diene Nys bij de profs meedoen voor top10 en niet meer! Tenzij hem plots nog heel veel verbeterd in paar jaar!
  • Wouter Van de Walle

    3 jaar geleden
    Niels heeft gelijk, ook over het feit dat het hem nu eens overkomt, des te harder trainen om beter te worden
  • GISLAIN GOSSEYE

    3 jaar geleden
    Ik begrijp nog altijd niet waarop de beloften geen aparte wedstrijd kregen. Ze moesten rijden samen met de profs. De verzorgers van de belofte moesten dus samen met het personeel voor technische bijstand dan ook aanwezig zijn. Wanneer men moet starten helemaal achteraan hoe kan men dan een goede uitslag halen ? Misschien met veel geluk wat dit zal een grote rol gespeeld hebben in het verloop van de wedstrijd. Plots voor het wereldkampioenschap kan het wel. Waarom dan niet voor het nationaal ?