BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Thibau Nys reageert voor eerst na niet-selectie voor WK veldrijden: “Dit motiveert me alleen maar nóg meer”

VeldrijdenDat het iets te vaak ‘DNF (did not finish)’ was de voorbije weken, vindt bondscoach Sven Vanthourenhout. En dus wordt het voor Thibau Nys (18) een ‘DNS (did not start)’ op het WK veldrijden U23 in Oostende. Nys jr. reageert waardig. “Ik ga niet de zielepoot uithangen. Maar nóg harder werken.”

8 reacties

  • Lois Verdonk

    3 jaar geleden
    Er kunnen weddenschappen afgesloten worden over hoe dikwijls Wuyts de naam Nijs zal vernoemen, enkel de vermeldingen van start tot finish worden geteld. Dus de honderden ervoor en erna komen niet in aanmerking.
  • Freddy van Puymbrouck

    3 jaar geleden
    Dat is een goede reactie van Thibeau Nys, toch heb ik ook al gelezen dat hij zijn niet selectie niet snapt, dat snap ik dan weer niet!
  • Albert Verbeke

    3 jaar geleden
    Beter worden Thibaut, goede reactie , ge zijt nog zeer jong.
  • Marc Vanhaste

    3 jaar geleden
    We hebben het hele seizoen niets gehoord van klein Nysje. Het kan toch niet dat hij dan zou geselecteerd zijn. Iedereen die geselecteerd is, heeft beter gepresteerd dan Thibau Nys en dan is het toch volledig normaal dat hij niet mee mag. Volledig eerlijke beslissing van Sven Vanthournout. Met zulke beslissingen toon je dat je een waardig man bent en niet mee doet aan vriendjespolitiek zoals papa Nys zou willen.
  • Ronny Popelier

    3 jaar geleden
    Niet veel gezien van TN, van welke liefhebber wel. Hoe kan men motivatie halen, starten bij de profs, dan nog op de laatste plaatsen, wetende bij een heel goede prestatie men mischien tot plaats 15 a 10 de plaats raakt. Laat Thibau Nys rijden bij de amateurs en hij rijd makkelijk altijd top vijf. Sven was enkel bang van de kritiek dat hij zoon van selecteerde. Wel Thibau Nys moet altijd in een WK selectie zitten, is altijd kandidaat medaille.