Mathieu van der Poel met Wout van Aert in het wiel op de Oude Kwaremont tijdens de afgelopen Ronde van Vlaanderen.
Volledig scherm
PREMIUM
Mathieu van der Poel met Wout van Aert in het wiel op de Oude Kwaremont tijdens de afgelopen Ronde van Vlaanderen. © Photo News

Ook in 2021 geen mensenzee op Oude Kwaremont: “We kunnen dit nog één keer doen”

WielrennenOok in 2021 zal het publiek worden geweerd in de Ronde van Vlaanderen. Daar gaat organisator Flanders Classics nu al van uit. De Ronde vindt plaats op zondag 4 april, en net als zondag 18 oktober 2020 wordt het hele parcours een verboden zone voor het publiek.

7 reacties

  • Kurt De Meue

    3 jaar geleden
    Een onvermijdelijke maar vooral een terechte en wijze beslissing.
  • Gerda Dequirez

    3 jaar geleden
    Wij mogen niet naar de koers gaan kijken ,maar de renners mogen  wel half Europa afreizen om er te gaan trainen . Terwijl ze dat hier ook perfect kunnen doen. Ah we straffen Jan met de pet wel .
  • Marcus Camps

    3 jaar geleden
    Daar het vaccin niet verplicht is, zal men zeer creatief moeten omspringen met de manieren waarop het aan de man kan worden gebracht. 'Uitsluiting' is een heel goede die publiek aanzuigt. Denk maar aan de Makro-kaart. Je kan bv. makkelijk stellen dat je gevaccineerd moet zijn om toe worden gelaten in de VIP. De vaccinatiekaart is in aantocht ! Het vliegtuig ? Een vaccinatiekaart ! Een internationaal paspoort ? Een vaccinatiekaart ! Naar school ? Een vaccinatiekaart !
  • Alexa Grieken

    3 jaar geleden
    Het zal nog jaren duren eer dat iedereen volledig een vaccinatie heeft Renaat en voor we bij de laatsten zijn moeten de eersten al terug opnieuw een spuit hebben. Het is goed van hun om dit nu al zo in te plannen, die zijn slimmer en hebben vooruitziendheid in tegenstelling tot onze politiek die enkel reageert als het te laat is.
  • Chris Marien

    3 jaar geleden
    Je verwacht dat iedereen die da wil dan een vaccinatie heeft gehad maar we leven in België , gaat als je DeCroo hoort nie zijn . We zijn natuurlijk met velen maar dat zou topprioriteit moeten zijn van onze ‘ leiders ‘ Dat het normale leven zo snel mogelijk opgenomen kan worden anders gebeuren er rampen , is al bezig Wat ik ook nog wil zeggen , land word geleid door mensen die nie democratisch zijn verkozen , ik zou als politieker geweigerd hebben , je moet sportief zijn Grtz