Victor Campenaerts is nog op zoek naar een werkgever voor volgend seizoen.
Volledig scherm
PREMIUM
Victor Campenaerts is nog op zoek naar een werkgever voor volgend seizoen. © AP

Wielermarkt kreunt onder corona: ‘60 tot 160' renners zitten nog zonder ploeg voor 2021

WielrennenCorona laat ook de wielertransfermarkt kreunen. Aan de ingang vormt zich een lange rij wachtenden. Dries Smets, Jef Van den Bosch en Billy Reynders, de drie belangrijkste Belgische rennersmakelaars, zijn zich bewust van de situatie. Maar beseffen ook: “Dit had véél dramatischer kunnen aflopen.”

5 reacties

  • marianne heerwegh

    4 jaar geleden
    Denk dat de brave burger het beu is belasting te betalen voor de sporters te onderhouden.
  • Linda D'Haese

    4 jaar geleden
    Ze zouden beter in alle prof sporten nu eens van de corona crisis gebruik maken om het opbod aan mega lonen af te bouwen en meer realistische lonen betalen het kan toch niet dat er sporters zijn die meer verdienen per uur dan de meeste arbeiders op een jaar en dan nog minder sociale bijdragen betalen en een gunst tarief hebben voor belastingen 
  • Paul Verbeeck

    4 jaar geleden
    Wat verwachten ze dat de belastingbetaler hun gaat onderhouden ,ze kunnen omscholen ander werk gaan doen (in de zorg bv) Ze krijgen al meer voordelen : financieel , voorrang op testen . Ze zouden hier beter mee stoppen En de vrijgekomen middelen voor prioritaire zaken gebruiken. Solidariteit jongens moet van alle kanten komen of verwachten ze ook nog voorrang op een Z-huisbed ?
  • Jelle van Elsacker

    4 jaar geleden
    Iedereen kreunt momenteel onder deze crisis, voor die 60 tot 160 man werk vinden? Geen enkel probleem, in de zorg vragen ze volk genoeg en je kan er met de fiets naartoe, voilà 2 vliegen in één klap, mooi toch.
  • Toon Schouteden

    4 jaar geleden
    De gasten kunnen zich misschien omscholen tot verpleger: gegarandeerd vast werk en daarmee ook loon.