BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Emotionele Van der Poel valt in armen van vriendin Roxanne: “Moest sprint van mijn leven rijden om Wout te kloppen”

WielrennenMathieu van der Poel klopte zijn grote rivaal Wout van Aert in een prangend sprintduel in de Ronde van Vlaanderen. “Ongelooflijk. Ik heb er enorm hard voor gewerkt. Wel jammer dat er geen publiek langs de kant stond, dat had het nét iets legendarischer gemaakt”, klonk het na afloop.

4 reacties

  • Actie reageertje Reactie

    4 jaar geleden
    Vlaanderens mooiste!!! Man tegen man, kan het mooier zijn?? Ik vind WvA wel volwassenen geworden, hij bleit niet meer nadat hij heeft verloren.
  • willy van dijck

    4 jaar geleden
    Wat moeten nu de mensen zeggen die altijd kritiek hebben, nu was het man tegen man, chapeau voor de 2 kampioenen eerlijker kon het niet zijn.
  • Jozef Brits

    4 jaar geleden
    Proficiat Mathieu, als supporter van Wout kan ik er niets op tegen hebben als je op deze manier wint, dat is mooier dan de manier van koersen van vorige week.
  • Freddy van Puymbrouck

    4 jaar geleden
    Geweldige koers gezien, doodjammer is de val van Alaphillipe mar dat is ook koers. Droom finale met Mathieu en Wout waarbij vdPoel van Aert klopt.Eigenlijk hadden ze allebei moeten winnen maar dat is helaas niet mogelijk.Ik hoop dat zij de zeggen dat |Mathieu een wieltjes zuiger is eens gaan nadenken voor ze zulke onzin schrijven