De eerste etappe werd vandaag ontsierd door een grote valpartij op 4 kilometer voor de finish.
Volledig scherm
De eerste etappe werd vandaag ontsierd door een grote valpartij op 4 kilometer voor de finish. © photo: Cor Vos

Tijdrit van vandaag geschrapt in BinckBank Tour, circuit Zolder kan niet invallen als alternatief

WielrennenDe Nederlandse etappes in de BinckBank Tour gaan niet door. De koers zou vandaag in Zeeland (tijdrit in Vlissingen) en vrijdag in Limburg worden verreden. De twee etappes zijn geschrapt in verband met de aangescherpte coronamaatregelen. Vandaag wordt noodgedwongen een rustdag, voor de andere etappes op Nederlands grondgebied wordt aan een alternatief gewerkt. De tijdrit vrijdag in Zolder afwerken, is geen optie.

15 reacties

  • Hans Dequeker

    4 jaar geleden
    Wedden dat ze de Gold race wel gaan mogen organiseren? Eigen organisatie eerst zeker?
  • Eddy De wulf

    4 jaar geleden
    Als men de samengetroepte mensen ziet die alle regels aan hun laars lappen
  • Patrick Wallaert

    4 jaar geleden
    Als men dit al niet meer laat doorgaan dan moet alles worden geannuleerd . Dus ook de horeca dicht . Ongelooflijk. Wat een paniekerig gedoe . De organisators weten perfect wat te doen om het zo veilig mogelijk te laten doorgaan . Maar het vele vele werk dat die mensen erin hebben gestoken is van geen tel en dat voor een aantal besmettingen . Triestig . Kruip dan in jullie kot en kom er niet meer uit voor ergens volgend jaar .
  • Timmie Smet

    4 jaar geleden
    Hoe goed de organisatie ook was: Met Corona durven ze zelfs niet het kleinste beetje risico te nemen. Moet gezondheid altijd primeren op geld?
  • Kurt Swinnen

    4 jaar geleden
    In Nederland, het land waar alles mocht en er toch geen besmettingen waren, heeft men nu schrik dat het virus zich verspreidt als een groep renners, die constant gecontroleerd worden, tegen 50km/u door straten raast...