Danny van Poppel.
Volledig scherm
Danny van Poppel. © photo: Cor Vos

Danny van Poppel sprint naar derde plek in Parijs-Chauny

Bouhanni wintDanny van Poppel is als derde geëindigd in de wielerkoers Parijs-Chauny. De Nederlandse sprinter van Circus-Wanty Gobert moest in de massasprint de Fransman Nacer Bouhanni en de Duitser Alexander Krieger voorlaten.

  1. Ze zijn er weer, muggen! Stekker en citronella werken niet, maar dit ‘ouderwetse’ middel wel
    PREMIUM
    117

    Ze zijn er weer, muggen! Stekker en citronella werken niet, maar dit ‘ouderwetse’ middel wel

    Een paar lekkere dagen, en het aantal muggen lijkt meteen toe te nemen. Op Muggenradar wordt er ‘heel veel overlast’ gemeld. Niks irritanter dan die zoemende insecten in je slaapkamer, om nog maar niet te spreken over de jeuk na een beet. Voor wie rustig wil slapen, zijn talloze middelen op de markt. Maar welke zorgen nou écht voor een mugvrije nachtrust? ,,Onze lichaamsgeur is een soort kruimelspoor dat de mug volgt om ons te vinden.”
  2. Danny van Poppel kan weer voluit koersen: ‘Maakt niet uit of het de Ronde van Vlaanderen is of een kermiskoers’

    Danny van Poppel kan weer voluit koersen: ‘Maakt niet uit of het de Ronde van Vlaanderen is of een kermis­koers’

    Danny van Poppel spelt morgen eindelijk weer een rugnummer op. Vooruitlopend op de ‘echte’ seizoenshervatting in augustus, trekt de GP Vermarc, een kermiskoers in het Belgische Rotselaar, ongetwijfeld veel bekijks. Voor zover dat vanwege de coronamaatregelen mogelijk is. ,,Ik heb er zin in. We hebben lang genoeg thuis gezeten”, zegt de 26-jarige sprinter die zich thuis voelt bij de Belgische ploeg Circus Wanty-Gobert.