Dylan Groenewegen
Volledig scherm
Dylan Groenewegen © AFP

Dylan Groenewegen breekt sleutelbeen en reageert na zware valpartij Jakobsen: “Ik denk aan hem, constant”

WielrennenDylan Groenewegen (27) heeft voor het eerst gereageerd na de zware valpartij die hij veroorzaakte, met als voornaamste slachtoffer Fabio Jakobsen. “Ik vind het verschrikkelijk”, schrijft de renner van Jumbo-Visma op Twitter. 

40 reacties

  • David Janssens

    4 jaar geleden
    Wat Groenewegen deed was er over, hij is terecht gedeklasseerd en uit koers gezet. Maar levenslang schorsen is onzin. Laten we niet hypocriet gaan doen, dit soort dingen gebeuren vaker maar dan met minder ernstige gevolgen. Dan hoor je er niemand over.
  • Henkie Janssen

    4 jaar geleden
    Heeft iedereen ook zo gedaan toen Jens Debusschere Groenewegen op dezelfde wijze de boarding in reed en zijn knieschijf brak.
  • ringo van der pulst

    4 jaar geleden
    Goede renners genoeg die aan geen profcontract geraken of te vroeg moeten stoppen.Weg met deze wegpiraat.Ze zeggen zuiver te rijden,dit doet mij zeer sterk twijfelen.Een normale mens doet zulke dingen niet.Dit is wielrennen met doodsverachting,dat is niet meer normaal.
  • Eddy Van De Velde

    4 jaar geleden
    Lucien Mertens. Heb jij de beelden bekeken? Ik denk het niet anders kun je niet zeggen dat het niet gewild gebeurd is. Ik accepteer dat hij de gevolgen van zijn actie niet gewild heeft maar dit is duidelijk een bewuste actie om iemand, die hem aan het passeren was, in de dranghekken te drummen. Een criminele daad.
  • robert flossy

    4 jaar geleden
    Groenewegen hoort niet thuis in de koers, iemand die goed wetend hoe gevaarlijk dit soort van spurten is toch de deur dicht doet en nog een elleboog uitsteekt weet heel goed wat de gevolgen kunnen zijn. Geen excuus voor zijn benemen.