Van der Poel won de Druivencross voor de vierde keer in z'n carrière.
Volledig scherm
Van der Poel won de Druivencross voor de vierde keer in z'n carrière. © BELGA

Van der Poel zet de puntjes op de ‘i’ in Overijse, ‘MVDP’ wint Druivencross voor de vierde keer

VeldrijdenHet heeft welgeteld één dag geduurd, maar Mathieu van der Poel weet weer wat winnen is. De wereldkampioen was daags na zijn derde plaats in Ronse de beste in de Druivencross van Overijse. En dat voor de vierde keer in z’n carrière.

9 reacties

  • eric maier

    4 jaar geleden
    @Freddy, wat Gerard zegt klopt helemaal. Het zou ordom zijn je helemaal kapot te rijden voor iets waar je niks te halen hebt, en je opbouwende vorm net daardoor kan afremmen. Zijn doel is de kerstperiode en alles wat tot einde seizoen volgt. Aerts heeft gisteren zijn keuze gemaakt en tijd gepakt, in dit klassement is een topklassement zga weg. Dat noemt slim en economisch koersen.
  • Mieke Hendrickx

    4 jaar geleden
    Fijn dat Mathieu weer Mathieu is. Altijd leuk om hem bezig te zien. Proficiat Mathieu.
  • glenn wouters

    4 jaar geleden
    @ Freddy, gisteren was DVV en dat gaat op tijd, niet op punten. Vandaar dat Toon volle bak ging om zoveel mogelijk tijd te winnen. En het loonde want hij staat netjes 2de in het klassement. Vandaag geen klassement, dus niet veel te verliezen. Ik vondt trouwens dat de weerbots wel meeviel.
  • Marc Henau

    4 jaar geleden
    Gisteren een echte (modder) cross! En daar heeft hij het moeilijker mee. Vandaag bijna weer een snelheidscross en ja dat wint hij.
  • Freddy van Puymbrouck

    4 jaar geleden
    VdPoel is een verstandige renner, zoals Toon Aerts gisteren tekeer ging en met minuten voorsprong wint waarom is dat nodig?.Toon kreeg daar vandaag de weerbots van.Mathieu rijd weg en neemt maximaal 30 sec daarna gaat hij consolideren en wint met 20 sec voorsprong.Daarom kan Mathieu ook het hele seizoen top zijn!.