Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Van der Poel voor het eerst in 408 dagen geklopt: ijzersterke Aerts ploetert naar zege in Ronse

VeldrijdenMathieu van der Poel is voor het eerst in 2019 geklopt in het veld. Toon Aerts ploeterde naar de zege in Ronse. De Nederlandse wereldkampioen moest (in de vierde manche van de DVV Verzekeringen Trofee) vrede nemen met de derde plek.

16 reacties

  • René Pijnacker

    4 jaar geleden
    De beste crosser is degene die het langst kan blijven rijden waar anderen lopen, klaar! Gisteren ook gezien in Overijse, Aerts moest al weer snel gaan lopen waar Mathieu bleef rijden en verspeelde zo veel plaatsen. Voor degenen die dit dan een makkelijke omloop vinden; probeer het zelf eens. Alleen voor bepaalde Vlamingen is een 'echte cross' een rondje lopen met de fiets op de schouder. Voor mij is dat geen veld RIJDEN maar veld LOPEN met handicap.
  • patrick isenborghs

    4 jaar geleden
    eric maier Baal 2019 niet gezien zekers?
  • eric maier

    4 jaar geleden
    MVDP is ook maar een mens, laat dat duidelijk zijn voor hen die op een wolk zitten. EN de feiten zijn ook de volgende : vrijwel ALLE crossen waar veel modder was, werd MVDP geklopt door oa Van Aert. Dit was geen snelbollende omloop, maar eentje waar je je power op een andere manier moet gebruiken en je je snelheid en grotere versnelling niet kan uitspelen. Draai en keer het zoals je wil, een modderomloop-cross pur sang, is MVDP zijn zwakste punt, en dat was bij de jeugd ook zo.
  • dirk claeys

    4 jaar geleden
    Zo kunnen we de cross nog redden ! Als vd poel enkele laat voorbijgaan, denkt de meute fanatiekers dat de Belgen super zijn! Enkel de Nederlandse en wk trui wil vanderpoel hebben!
  • grootaert rené

    4 jaar geleden
    MvdPoel kwam van lange en zware stage in Spanje en reed uiteraard niet op normale kracht.ZG. van Aerts en goed van Yserbijt!