Volledig scherm
PREMIUM

Van Aert tegen Campenaerts: “Sorry Victor, maar ik wil zelf naar Tokio”

Kristallen FietsDe ene: winnaar van de Kristallen Fiets 2018, drinkt koffie met een chocoladetoets. De andere: favoriet voor vanavond, drinkt thee met gember. Smaken verschillen, maar Victor Campenaerts (28) en Wout van Aert (25) hebben ook veel gemeen: een knalseizoen dat abrupt werd onderbroken door een mentale dreun en een verschrikkelijke val. Ze delen ook een droom: “Sorry Victor, maar ik wil zelf naar Tokio.”

2 reacties

  • RONNY HOLSBEEK

    4 jaar geleden
    Van Aert heeft niets te willen. Het is de bondscoach die uiteindelijk beslist. Dat Van Aert zich nu maar eerst bezighoudt met zijn herstel en zijn terugkeer in het peloton. Bovendien wie is de pure tijdrijder, wie heeft h;et tijdrijden hier in Belgie in de belangstelling gezet ? juist ja, Campenaerts
  • Roger Deprez

    4 jaar geleden
    Normaal als het alleen op tijdrijden aankomt moest wel Wout als eerste aangeduid worden als om de prestaties gaan, Belgisch kampioen en heeft niet kunnen meedoen in het Europees kampioenschap wegens zijn val, om nog niet te spreken van zijn andere eerste plaatsen internationaal. Het gaat hier wel om een wedstrijd met tegenstrevers en niet om een individuele prestatie zonder tegenstrevers.