BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Veldritstats Van der Poel met de week indrukwekkender: records van Sven Nys gaan eraan

VeldrijdenMet de week indrukwekkender worden ze, de veldritstats van Mathieu van der Poel. Aanvullend op het materiaal in onze vrijdagkrant: 119 profzeges, 31 ‘dubbels’. Nú al, op z’n 24ste. De recordcijfers van Sven Nys moeten er onverbiddelijk aan.

13 reacties

  • Aaa Aaa

    4 jaar geleden
    De vergelijking gaat niet op Mathieu is zoveel beter en heeft zelfs nu meer tegenstand. Nys heeft geluk gehad in veld had weinig tegenstand en had hij er dan won hij niet.
  • Ria Adams

    4 jaar geleden
    Niys had geen tegenstand diegenen die hem gemakkelijk versloegen Boom en Stybar hebben volledig voor de weg gekozen anders zou zijn palmares heel wat minder geweest zijn.
  • Dirk Bytebier

    4 jaar geleden
    Hi Mr Mertens klopt wat je zegt Thieu is de beste , maar Nijs wad ook maar dat ietsje beter dan de rest Mathieu is nog zoveel sterker en een uitzondering die pas om de zoveel jaar voortkomt. Het was dan ook zoveel leuker om naar te kijken de tijd van Nijs nu is het bijna het kijken niet meer waard en ik hoor dit meermaals door vele mensen zeggen .
  • Dirk Brouns

    4 jaar geleden
    Vdp is gewoon klasse apart. Ik heb ook veel sympathie voor wva maar ik denk dat hij net dat tikkeltje explosiviteit en extra recuperatie mist. Beide top en hoop er nog veel van te zien
  • Mark Klaver

    4 jaar geleden
    Nijs komt niet aan de enkels van VDP. VDP heeft het in de gene. Van wie zou Nijs ....