ap
Volledig scherm
© ap

Nieuwe wending in Pantani-soap: “Marco werd vermoord”

WielrennenVijftien jaar geleden werd Marco Pantani op zijn 34ste dood aangetroffen in zijn hotelkamer in Rimini. Het Italiaanse wielericoon overleed volgens de officiële verklaringen aan een hartaanval en een hersen- en longoedeem, als gevolg van de combinatie van kalmeermiddelen, antidepressiva en drugs. Een documentaire zorgt echter voor een nieuwe wending in de Pantani-soap.

3 reacties

  • Christiaan Goethals

    5 jaar geleden
    Als je de goesting niet doet van de maffia, ga je er aan. Wat is dan een overdosis "pepmiddel" een gemakkelijke oplossing om je uit de weg te ruimen als je al verslaafd bent. Ik was vele malen in Cesenatico, ook bij zijn moeder in haar "ijssalon". Die mensen daar weten nog veel meer.
  • monique bolen

    5 jaar geleden
    Ze hebben al een half god van een van de grote sjoemelaars in de wielersport gemaakt maak er AUB geen god van hij alleen is verantwoordelijk niemand heeft hem verplicht doping en drugs te nemen.
  • Germain De Block

    5 jaar geleden
    Overal is de justitie een zooitje.er komt meer niet uit dan wel met die prutsers die wel met de borst vooruitlopen.enkel nog goed voor aan ern flispaal te staan.