Photo News
Volledig scherm
© Photo News

KOERS KORT 20/09. Deceuninck-talent Steimle verrast sprinters in Kampioenschap van Vlaanderen - Lampaert blijft leider in Slovakije

3 reacties

  • Charles Decaluwe

    5 jaar geleden
    Alleen jammer dat DQS een ploeg van eendagsrenners is, en niet van grote kampioenen die in staat zijn grote meerdaagse wedstrijden te winnen.
  • Rik Cappelle

    5 jaar geleden
    Heel juist Luc. Het was schitterend om zien hoe DQS gans de koers naar hun hand zette. En Patrick Lefevere blijft de jonge talenten maar halen. Op de fantastische en ongeëvenaarde winnaarslijst van Koolskampkoers prijkt nu een weliswaar onbekende winnaar maar dat zou binnen enkele jaren weleens een grote kampioen in wording kunnen zijn. Ook al ben ik mijn geld kwijt bij de bookmakers Koolskamp heeft mij toch weer een gezellige dag geboden en dat is het fijne aan Koolskampkoers.
  • Luc Deville

    5 jaar geleden
    Vandaag weer eens bewezen waarom DQT zo succesvol is. Na de aanval van een stagair beschermde de rest van de ploeg binnen de seconde de vlucht en in de eerste plaats de topfavoriet en Nederlands kampioen Jakobsen. Diezelfde Jakobsen zelden zo blij gezien na de aankomst, misschien blijer dan de winnaar of als hij zelf zou gewonnen hebben. DQT is een ploeg, de meeste anderen zijn een verzameling renners met dezelfde betaalheer.