Kevin De Weert.
Volledig scherm
Kevin De Weert. © BELGA

De Weert blijft voor Lotto-Soudal werken: “Er waren meerdere gesprekken en de conclusie is dat we samen nog toekomst hebben”

WielrennenKevin De Weert blijft gewoon voor Lotto-Soudal werken. De ex-bondscoach werd door de Belgische ploeg voor de rest van de Ronde van Spanje geschorst na incidenten in eerst de Tour en nadien de Vuelta, maar die schorsing wordt dus opgeheven. De Weert praatte de voorbije weken enkele keren met CEO John Lelangue en de sponsors van de ploeg wilden ook dat De Weert aan boord werd gehouden. Zijn functie binnen de ploeg wordt iets specifieker. “Hij zal zich nog meer focussen op het performance-gedeelte”, zegt CEO John Lelangue.

4 reacties

  • Paul Van Hooland

    5 jaar geleden
    Denk toch dat onder De Weert de ploeg beter is . En of ! Van Hooland Paul
  • Gert Wuyts

    5 jaar geleden
    Wie vanis jullie kent kevin de weert echt? Ik heb er mee samen gekoerst. Kevin kan meer dan jullie denken en was een heel goed renner
  • Carina Stulens

    5 jaar geleden
    Op basis waarvan mag Campenaerts eigenlijk mee naar het WK tijdrijden? Omdat hij het werelduurrecord verbeterd heeft? Dat lijkt me een heel andere discipline. En in de tijdritten die hij dit jaar betwist heeft, zoals o.a. het BK tijdrijden kwam hij amper in de uitslag voor.
  • Pat Debal

    5 jaar geleden
    De Weert moet zelf niet veel Victoria kraaien maar heeft er zelf ook niet veel van gebakken.