Het eindpodium met Naesen, De Plus en Wellens.
Volledig scherm
Het eindpodium met Naesen, De Plus en Wellens. © BELGA

De Plus snoept BinckBank-eindzege af van Wellens, Naesen viert op De Vesten

WielrennenNiet Tim Wellens, wel Laurens De Plus is de eindlaureaat van de BinckBank Tour. Onze 23-jarige landgenoot van Jumbo-Visma gebruikte slim de Gouden Kilometer om een samenwerking met Oliver Naesen en Greg Van Avermaet op poten te zetten. Wellens had de slag gemist. De Plus aan het feest, op De Vesten sprintte Naesen uiteindelijk naar de dagzege. 

12 reacties

  • eric maier

    5 jaar geleden
    De Plus heeft eindelijk zijn dikverdiende zege beet. Hij heeft er keihard voor gevochten, en de aanval samen met van Avermaet en Naesens was goed gezien.3 man die reden voor wa tze waard waren zonder gepoker.
  • Luc Debels

    5 jaar geleden
    Oververdiende eindzege van Laurens De Plus. Was ook in de Ardennenrit de beste. Spannende finale gisteren, de Muur blijft nog altijd een scherprechter. Was ook al de beste Belg in de laatste week van de Tour. De toekomst ziet er goed uit !
  • Roger Deprez

    5 jaar geleden
    Spijtig voor Tim naar een andere Vlaming is ook goed en hij heeft er voor gestreden en het is hem gegund. Proficiat Laurens.
  • Johan Maddens

    5 jaar geleden
    De Plus met zijn smalle benen en klein verzet bergop doet me een beetje denken aan Froome . We staan sterk gewapend voor de komende jaren , met Wout , Remco en De Plus . Het wordt genieten .
  • Johan Vervaeck

    5 jaar geleden
    Laurens De Plus is in mijn ogen een heel groot renner aan het worden. Laat hem zijn voorbereiding toespitsen op de Ronde van Frankrijk en de Ardennenklassiekers. Man, kan die een stukje rijden bergop zeg. Hopelijk blijft hij gezond en wel, dan kunnen we nog veel verwachten van hem.