Victor Campenaerts.
Volledig scherm
Victor Campenaerts. © BELGA

Al zeker geen Vuelta: Campenaerts zit zonder koersprogramma

10 reacties

  • glenn wouters

    5 jaar geleden
    Mijn gevoel is dat dit iets is wat gaande is in de interne keuken. Waar de pers en het publiek niets mee te maken heeft. Maar waar hij wel op wordt afgerekend door de ploeg.
  • Gunther Serneels

    5 jaar geleden
    Topkerel,maar is toch o zo beperkt,en ik vrees dat er andere betere tijdrijders zijn,zoals vd poel,van aert of evenepoel.Dus ik denk dat hij te rijkelijk betaald werd om zich maar op 2 of 3 koersen per jaar te focussen.Voor de rest als mens vind ik hem een topkerel
  • eric maier

    5 jaar geleden
    Jose delie, wat de mogelijke tijdritzege in de Giro betreft, dat was nog te bezien. Teruggerekend als hij niet moest stoppen, zou het nog een randgeval worden van wel of niet.. Maar inderdaad, het amateurisme van de mechanicien was erg hoog. Maar dat is ook zo bij de ploeg in het algemeen. Lotto draagt professionalisme uit maar er is nog bijzonder vee lwerk aan de winkel, zoals in 60% van de ProTour teams.
  • Jose Delie

    5 jaar geleden
    Heeft het voorjaar van lotto.soudal gered ,is een zekere tijdrit zege in de Giro ontnomen door geklungel van een ploegmekanieker bij een fietswissel na pech !!! Er zijn er al veel die het blijkbaar vergeten zijn !!! Misschien omdat het een landgenoot is ?
  • Juan Alleman

    5 jaar geleden
    Juist ja, Marc Sierens. Winst in de tijdrit in de Tirreno, twee keer tweede in een tijdrit in de Giro (waarvan 1 keer zekere winst zonder mechanische pech), de beste man achter de winnaar van de Clásica San Sebastián in de ronde van België. En eigenlijk lag de focus op het werelduurrecord. Zwakke prestaties ja.