BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Bennett pakt twee op rij in BinckBank Tour na sprintzege in Ardooie

WielrennenSam Bennett heeft de tweede rit in de BinckBank Tour gewonnen. De renner van Bora-Hansgrohe was bij aankomst in Ardooie de snelste na een massasprint. De Ier - gisteren al aan het feest in de openingsrit - blijft vanzelfsprekend leider in de wedstrijd. 

9 reacties

  • René Pijnacker

    5 jaar geleden
    Ik ben inderdaad supporter van Mathieu, maar heb groot respect voor Wout, dat is een groot verschil. Zo zal ik Wout ondanks z'n uitstekende prestaties nooit verdacht maken als er geen aanleiding voor is, of beweren dat hij bepaalde koersen niet aankan, zoals u bij Mathieu regelmatig deed en doet. Verder bent u begonnen met het noemen van de naam Wout bij dit artikel wat helemaal niet was. Het noemen van de eveneens niet relevante Mathieu was een reactie hierop.
  • Roger Deprez

    5 jaar geleden
    René dat ik support mag zijn van Wout dat is de waarheid en dat ontken ik zeker niet en als Vlaming mag ik toch supporteren voor Vlaamse renners en mijn standpunt blijft het zelfde want in de tour was het ook minder met Groenewegen en VDP wat die nu hier komt doen is mij een raadsel, maar dan u een supporter bent van VDP is nu zeer duidelijk, geen probleem iedereen mag een eigen mening hebben.
  • René Pijnacker

    5 jaar geleden
    Wanneer de prestaties van Jumbo-Visma u interesseren Roger, wat ik sterk betwijfel, dan is het beter te pleiten voor het uitspelen van Mike Teunissen in deze koers. Wout doet niet mee en heeft net zo weinig te maken met deze koers als een Mathieu. Het is alleen maar Wout wat bij U de klok slaat en het afbreken van Mathieu vanaf de winter. Ook de vriendelijke groeten verder nog terug Roger.
  • Roger Deprez

    5 jaar geleden
    René, moet toch toegeven dat van Groenewegen veel meer verwacht wordt en in de spurt is voor Jumbo-Visma hij de man die het moet doen en Wout zit in de zelfde ploeg dus is het toch logisch dat er een vergelijking mag worden gemaakt. Wat heeft Mountainbike nu met Jumbo-Visma te maken dat is pas afdwalen van een bepaald onderwerp en een zelfde wielerploeg. Vriendelijk groeten nog verder René.
  • Gianfranco Canalis

    5 jaar geleden
    Afgezien van de prestaties van de renners en de inspanningen die ze soms moeten leveren vind ik deze Binck Bank Toer een saai gedoe, hier komen zonder tegenslag slechts de beste sprinters aan bod