Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Wout van Aert kan het nauwelijks geloven: “Eén centimeter? Dat is genoeg hé!”

Tour de FranceVriend en vijand verbaasd. Wat een eerste Tour, van Wout van Aert (24). Van veldrittopper naar tijdritspecialist en nu ook definitief spurtbom op de weg. Het gezicht van Viviani, die het ondanks een ultieme jump nog moest afleggen in Albi, sprak boekdelen. Het gezicht van het nummer drie Caleb Ewan, opnieuw de geklopte, willen we niet eens zien. 

11 reacties

  • Gabriel Daniels

    5 jaar geleden
    Net als De Gendt kan Van Aert nauwelijks geloven dat Ketonen zo goed werken. Kijk maar eens wie de laatste maanden ongewoon goed presteerde en men weet genoeg. Van Avermaet zal de babyvoeding nu wel snel in de vuilbak kieperen!
  • Jan Jansen

    5 jaar geleden
    @Marc Grootaerdt, goude generatie voetballers??? Zonder prijzen dan!
  • Andre Nuyens

    5 jaar geleden
    De kenners zullen al langer weten dat hij een echte topper is.Hij doet meer en meer aan Vanderaerden denken,die was ook de top in het spurten en het tijdrijden . Bravo Wout !
  • Marc Grootaerdt

    5 jaar geleden
    We dachten dat we al alles hadden gezien maar neen het houdt niet op. Wat zijn we fier om Belg te zijn. Na de gouden generatie voetballers, de gouden generatie wielrenners...
  • Willy Verstraeten

    5 jaar geleden
    Ons land bezit een nieuwe wielertopper en eentje met een grote uitstraling, eenvoudig, een goede babbel en altijd met respect voor zijn tegenstrevers.