REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Dylan Groenewegen wint net als vorig jaar de langste etappe uit de Tour, Philipsen knap 5de

Tour de FranceDylan Groenewegen heeft z’n rit in de Tour gewonnen. De Nederlander was net als vorig jaar de beste na de langste etappe. Caleb Ewan en Peter Sagan werden respectievelijk tweede en derde. Jasper Philipsen eindigde als vijfde. Giulio Ciccone behoudt zijn leiderstrui.

6 reacties

  • Freddy van Puymbrouck

    5 jaar geleden
    Groenewegen is zeker de snelste, ondanks dat hij vrij ver zat toch winnen is knap.Wout heeft uitstekend voorbereidend werk gedaan, Jumbo Visma doet het uitstekend!.
  • Johan Maddens

    5 jaar geleden
    Wout verbaast me nog steeds meer en meer . Wat ik gisteren zag de laatste kilometers hoe hij enkele spurters afmatte en de zege in de ploeg hield , chapeau ..Deze Van Aert is nog tot veel meer instaat , maar moet nu enkele richtlijnen van de ploeg naleven , zoals hij zelf heeft aangekondigd. Ik zie hem nu nog toeslaan in de komend tijdrit .
  • Herman Van Arendonk

    5 jaar geleden
    Ik ben blij voor Van Aert dat hij zoveel waardering krijgt van zijn ploegmaats, Groenewegen voorop. Het zijn goede renners, maar door hun uitstekende mentaliteit is Jumbo Visma als team zo sterk.
  • Tim De Duwer

    5 jaar geleden
    Belgen blijven moeite houden met sportief zijn tegen winnende Nederlanders. Gefeliciteerd Groenewegen. Misschien is zijn opa een keer wezen wandelen in België en heeft toen een Belgisch biertje gedronken.. Zo iedereen weer tevreden in calimero stad?
  • Christiaan Vlaeminck

    5 jaar geleden
    Met dank aan Van Aert.