Marianne Vos tijdens de Giro Rosa.
Volledig scherm
Marianne Vos tijdens de Giro Rosa. © Cor Vos

Derde etappezege voor Vos in Giro Rosa

Marianne Vos heeft in de zevende etappe van de Giro Rosa haar derde ritzege geboekt. De 32-jarige wielrenster won afgelopen weekend ook al de tweede en derde etappe. 

  1. Mathieu van der Poel heerst in klassiekers en is ook in Parijs-Roubaix ongenaakbaar: ‘Als kind niet van kunnen dromen’
    Met video
    18

    Mathieu van der Poel heerst in klassie­kers en is ook in Pa­rijs-Rou­baix ongenaak­baar: ‘Als kind niet van kunnen dromen’

    Mathieu van der Poel heeft zondagmiddag op grootse wijze het wielermonument Parijs-Roubaix op zijn naam geschreven. De Nederlandse wereldkampioen demarreerde op zo’n zestig kilometer van de streep en arriveerde met een voorsprong van bijna drie minuten in het Velodrome van Roubaix. Vorig jaar was Van der Poel ook al de beste in ‘De Hel van het Noorden’.
  2. Massa’s wielrenners zorgen in Limburgse heuvels voor verdeeldheid: ‘Het is geen pretpark, hier wonen ook mensen’
    PREMIUM
    124

    Massa’s wielren­ners zorgen in Limburgse heuvels voor verdeeld­heid: ‘Het is geen pretpark, hier wonen ook mensen’

    Duizenden wielerliefhebbers beleefden een schitterende zaterdag in Zuid-Limburg. In een lang lint trokken ze tijdens de toerversie van de Amstel Gold Race van heuvel naar heuvel. Een schitterend gezicht, maar hoe is dat als je langs de route woont? ,,Een deel van de fietsers denkt dat omdat ze hier geld uitgeven, ze zich ook mogen gedragen of ze de baas zijn. Maar dit is geen pretpark.”
    Vijlen