Patrick Sercu overleed op 74-jarige leeftijd.
Volledig scherm
Patrick Sercu overleed op 74-jarige leeftijd. © Photo News

Reacties uit de wielerwereld op overlijden Patrick Sercu: “Ik zal hem altijd ‘mijnheer Sercu’ noemen”

WielrennenHet overlijden van Patrick Sercu maakt flink wat emoties los in de wereld van het (baan)wielrennen. Een overzicht:

3 reacties

  • rené biesemans

    5 jaar geleden
    een van de grootse Belgische renners is niet meer vaarwel Patrick
  • Brigitta Van Vooren

    5 jaar geleden
    Mijn innige deelneming in jullie verdriet. Veel te jong om ons nu te verlaten. Je was een voorbeeld voor de aankomende jeugd, die je met raad en tips bijstond om een carrière op te bouwen. We zullen je missen... Veel dank voor wat je hebt gedaan.
  • vicky vanderweyen

    5 jaar geleden
    Veel te jong,wens de familie heel veel sterkte .
  1. Jonge mountainbiker waagt even zijn kans in het peloton en Alaphilippe nog bejubeld: de momenten van Giro-rit 13
    1

    Jonge mountainbi­ker waagt even zijn kans in het peloton en Alaphilip­pe nog bejubeld: de momenten van Giro-rit 13

    Opnieuw Jonathan Milan boven in de Giro. Ook al had de Italiaan de belangrijkste waaier gemist. Tevergeefs probeerde hij zich terug te knokken, alleen maar om terug te waaieren. Pas vijftien kilometer later kon Lidl-Trek het gat dichten. Ook een jonge mountainbiker, een vluchter die bijna verkeerd reed, felicitaties (“Dat is Franse klasse!”) van Calmejane voor zijn landgenoot Alaphilippe - gisteren aan het feest- en het betere spurtwerk van Groves maar zeker Milan bleven bij op weg naar Cento. Ondanks een ultieme vluchtpoging van Dries De Pooter (Intermarché-Wanty) speelden de Belgen niet mee voor ritwinst. Tim Merlier had gehoopt om revanche te nemen na zijn declassering van eergisteren, maar hij kwam er niet aan te pas en strandde pas op een vijftiende plaats.