Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Boonen geniet na van Gilbert in Roubaix: “Wat hij heeft gedaan is niet meer van deze tijd”

RoubaixWanneer het stof gaat liggen, is het tijd om terug te blikken. VTM-journalist Merijn Casteleyn deed het één dag na Parijs-Roubaix met Tom Boonen. Onze wieleranalist genoot van de Helleklassieker en had lovende woorden voor Philippe Gilbert.

11 reacties

  • patrick isenborghs

    5 jaar geleden
    volgens mij zal VA zal milaan san remo nooit winnen daar is hij niet rap genoeg voor , PR is voor hem de ideale klassieker
  • Eddy Verachtert

    5 jaar geleden
    De beste stuurlui staan aan wal zeker hier weer met 2 emmer azijn.Zielige commentaar van mensen die waarschijnlijk niks anders te doen hebben.We moeten fier zijn op mensen als Gilbert Boonen en WVA.
  • Peeters Freddy

    5 jaar geleden
    Wout van Aert kwam te kort. Die valpartij was zijn eigen fout en de rest is bijzaak. Bij zijn huidig team zijn veel renners met ambitie en om daar boven te staan moet je winnen en niet klagen in de gazetten.
  • Jean Emare

    5 jaar geleden
    In PR moet je enerzijds de benen hebben voor deze helse tocht.. maar anderzijds ook ''geluk" tijdens de rit. Enkel de grote coureurs met longinhoud blijven in lange klassiekers overeind. Mijn gevoel.. Een frissere Sagan, VDP en VA aan de start.. en dit was allicht de top 3. Maar eerlijk.. Ik gun het hem net meer dan al de rest.
  • Marc Sierens

    5 jaar geleden
    wat Gilbert deed was niet meer van deze tijd zegt Boonen,tja Tom andere middelen betere prestaties wil je zeggen zeker.