BELGA
Volledig scherm
© BELGA

VIDEO. Succes voor IKO-Beobank: Aaron Dockx is eerste Belgische kampioen bij eerstejaars nieuwelingen, Cortjens domineert bij junioren

VeldrijdenSucces bij de junioren voor IKO-Beobank. Ryan Cortjens - de man die vooral in de kerstperiode domineerde en al 9 zeges pakte dit seizoen - won in Kruibeke voor Witse Meeussen en Thibau Nys. Voor Cortjens is het de tweede Belgische titel nadat hij eerder al Belgische kampioen werd bij de tweedejaars nieuwelingen in Oostende. 

5 reacties

  • Cor Vermonden

    5 jaar geleden
    Dikke proficiat aan de jongeman Aaron uit Veussel, nu volhouden,conditie groeien en dat tikkeltje geluk en een goede gezondheid, succes.
  • patrick isenborghs

    5 jaar geleden
    Alle winnaars vandaag zijn diegene die ook dit sezioen de meeste crossen gewonnen hebben in de zo gezegde wegritten in het veld . Dus aan het parcour zal het niet liggen
  • eric maier

    5 jaar geleden
    Sterk gereden op een zware omloop. Naast zijn talent heeft de fysieke voorsprong die hij heeft, ervoor gezorgd dat er geen houden aan was. Naar mijn inzien ook wat tactisch gekoerst. Nys viel al snel door te driest in dat schuine stuk te vliegen, maar denk dat hij ook net iets te min was om vandaag te winnen, en dan bedoel ik dus de fysieke kloof met de winnaar.
  • Alfons Detemmerman

    5 jaar geleden
    Eindelijk nog eens een cyclocross parcours .... Gedaan met die wegritten in het veld
  • ronny cuypers

    5 jaar geleden
    Proficiat aan beide winnaars. Toch weer jammer dat er nauwelijks aandacht gaat naar de meisjes. Zo komt het nooit goed beste redactie.