afp
Volledig scherm
© afp

Nieuwe episode in stilaan pijnlijke tragedie rond gevallen Tourheld: Jan Ullrich opgepakt in Frankfurt na mishandelen prostituee

WielrennenHet gaat van kwaad naar erger met Jan Ullrich. De 44-jarige Duitser werd vorige week nog in Mallorca opgepakt na een burenruzie, vandaag is het opnieuw prijs. De eerste en enige Duitse winnaar van de Tour zit sinds vanmorgen in hechtenis voor het mishandelen van een prostituee in Frankfurt. 

12 reacties

  • x x

    6 jaar geleden
    Bestolen?... Van wie? Van zijn dopingleverancier? Uiteindelijk zal blijken dat Armstrong nog minstens 1 zege meer verdiende, want ze waren tenslotte allemaal gedopeerd.
  • johan Maddens

    6 jaar geleden
    En teveel genomen !!
  • Hans Oxida

    6 jaar geleden
    Zeer jammer dat men zo kan ontsporen. Werd inderdaad dik bestolen indertijd maar een sterk iemand kan doorgaan. Hopelijk komt het goed. Cafépsychologen zoals Luc Scheepers doen hun ding beter in een echte café. Man toch.
  • Luc Scheepers

    6 jaar geleden
    Heeft niets te maken met bestolen, entourage. Hij loopt simpelweg naast zijn schoenen. Gewoonweg teveel verdiend, teveel in de aandacht gestaan en nu kan hij het gewoonweg niet meer opbrengen. Iedereen doet wat hij wil, maar laat anderen met rust. Persoonlijk probleem is geen zakelijk probleem.
  • cecil atherton

    6 jaar geleden
    Hij is inderdaad bestolen geweest in de tour, dan kan het wel eens hard bergaf gaan als je niet de juiste entourage hebt.