AFP
Volledig scherm
© AFP

Sagan schiet raak op hellende aankomst in Tour, Van Avermaet blijft leider

Tour de FrancePeter Sagan heeft de vijfde etappe van de Tour gewonnen. De Slovaak van Bora-Hansgrohe was de beste op de hellende aankomst in Quimper. Sonny Colbrelli en Philippe Gilbert maakten de top drie compleet. Greg Van Avermaet finishte als zevende en blijft leider.

23 reacties

  • eduard janssens

    6 jaar geleden
    Sagan is een topper en een volwaardig wereldkampioen.Het is heel normaal dat Greg achter Gilbert gaat die man moet zijn trui verdedigen .
  • glenn wouters

    6 jaar geleden
    Greg en Gilbert kunnen moeilijk door 1 deur. Dat weet iedereen, dus ik denk dat het hier meer persoonlijk was. Wie heeft er gewonnen Louke ? Want ik heb Sagan zien winnen, en dat is geen wieltjes zuiger, en zeker geen laffe renner. Of je moet eens een keer naar de koers zelf kijken ipv naar een samenvatting.
  • Urbain Schuermans

    6 jaar geleden
    domme renners toch die Sagan wint niks als de ploegen niet maar kop rijten. ze leren het nooit sagans ploeg op kop zien rijden? neen dus
  • Willy Scholaart

    6 jaar geleden
    en die andere hebben de ganse tijd op kop gereden louke wezel, dan heb jij een andere koers gezien.
  • Dirk Van Den Bossche

    6 jaar geleden
    Van Avermaet wil zo lang mogelijk zijn gele trui behouden , dus logisch dat hij reageert op Gilbert. Een beetje koerskennis zou voor velen al helpen.