Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Landa bezwijkt in slotkilometer, Ulissi profiteert en pakt vijfde rit in Zwitserland, Porte nieuwe leider

WielrennenDe Italiaan Diego Ulissi heeft de vijfde etappe in de Ronde van Zwitserland op zijn naam geschreven. Mikel Landa reed op de slotklim gezwind weg uit een elitegroep, maar de Spanjaard kon niet standhouden tot de finish. Onze landgenoot Bjorg Lambrecht eindigde tiende in de rituitslag. Richie Porte pakt de leiderstrui over van ploegmaat Stefan Küng.

7 reacties

  • Antoine Van De Velde

    6 jaar geleden
    Ik heb Vincenzo Nibali ook nooit horen zeggen dat hij zijn Tour zege te danken heeft aan het uit vallen van Chris Froome en Alberto Contador.
  • Pedro Gonzalez

    6 jaar geleden
    Maar beste Dirk er is bij mij geen sprake van haat, maar ik zou hem al was het maar één (1) keer horen zeggen dat hij op een onwaarschijnlijk gelukkige manier in Rio goud heeft gewonnen. Ik vermoed dat u toch ook gekeken en vooral geluisterd hebt naar het verslag van Wuyts en De Cauwer.
  • glenn wouters

    6 jaar geleden
    Geen probleem Pedro, je ziet wel meer over het hoofd. Het begint te wennen ondertussen.
  • Pedro Gonzalez

    6 jaar geleden
    Sorry hoor heren, maar ik had even over het hoofd gezien dat hij traint om een grote slag te slaan in de Tour. Binnen de eerste vijftig moet mogelijk zijn.
  • Dirk Van Den Bossche

    6 jaar geleden
    Ja Pedro , Greg op 6 minuten nadat hij zich uitslooft voor zijn ploegmaten. Bij hem ook Gilbert, die geen kop deed en op 24 minuten Wellens met daarbij ook je groot idool Sagan. Wat een haatdrager tegenover Greg kan je toch zijn.