Minder geel voor Lotto-Jumbo in de Tour

LottoNL-Jumbo heeft een speciaal tenue ontworpen voor de komende Tour de France. Vandaag presenteerde de ploeg wielerkleding met veel minder geel dan doorgaans het geval is. In de Ronde van Frankrijk mogen de tenues niet overwegend geel zijn omdat de leiderstrui al geel is.

  1. Gebruikers van Marktplaats maken zich zorgen: kijkt de Belastingdienst nou wel of niet mee?
    PREMIUM
    8 vragen
    18

    Gebruikers van Markt­plaats maken zich zorgen: kijkt de Belasting­dienst nou wel of niet mee?

    Platformen als Vinted, Marktplaats en AirBnB zijn door Europese regelgeving verplicht om jouw verkoopgegevens over 2023 door te geven aan de Belastingdienst. Dat heeft veel vragen opgeroepen bij onder meer Marktplaats-gebruikers. Ook kwam staatssecretaris Van Rij met een Kamerbrief. Want: om welke gegevens gaat het nou precies, wat betekent dat voor je belastingaangifte en moet je nu belasting betalen als je overbodige spulletjes op de site doorverkoopt?
  2. Franse teambaas rakelt incident met Richard Plugge op na slotrit Tour: ‘Klein biertje voor Jumbo-Visma’

    Franse teambaas rakelt incident met Richard Plugge op na slotrit Tour: ‘Klein biertje voor Jum­bo-Vis­ma’

    Marc Madiot, ploegbaas van Groupama-FDJ, heeft het akkefietje met teambaas Richard Plugge van Jumbo-Visma duidelijk nog niet achter zich gelaten. Plugge vertelde vorige week in een interview met de Franse sportkrant L’Équipe dat hij renners van een Franse ploeg ‘grote glazen bier’ had zien drinken op de rustdag in het hotel waar ook het Nederlandse team verbleef en haalde zich daarmee de woede van Madiot op de hals.