Lilian Calmejane.
Volledig scherm
Lilian Calmejane. © Photo News

Franse wielrenner vraagt Froome na huzarenstukje om gegevens te delen: "Logisch dat je transparant bent wanneer hele wereld over je twijfelt"

GiroDe Franse wielrenner Lilian Calmejane heeft Chris Froome gevraagd om transparanter om te springen met zijn technische en fysiologische gegevens. De kopman van Direct Energie deed dat vlak nadat Froome de negentiende etappe van de Giro op ongeziene wijze won en zo de roze trui pakte.

92 reacties

  • joseph kellens

    6 jaar geleden
    Dezelfde maffia als d voetbalbond , teveel geld bij t sporten Waarheid Zal pas binnen een paar jaar naar boven komen
  • Freddy van Puymbrouck

    6 jaar geleden
    Geweldig er komt eindelijk reactie van een renner, want ik ben stomverbaasd dat die dat allemaal maar slikken.Openlijk dan, want ik zou wel eens willen horen wat die renners onder elkaar zeggen als het niemand anders kan horen,waarschijnlijk val ik dan van mijn stoel van het verschieten.Het is nu eenmaal een gesloten wereldje!
  • guido van der smissen

    6 jaar geleden
    nu besef je pas hoe goed Froome is ,stel dat hij geen Astma heeft ,dan staan ze allemaal op een half uur
  • Fabien Vansuyt

    6 jaar geleden
    In de achtervolging waren er twee die niet wilden rijden. Bij iedere hapering 4 seconden bij en veel tijd gepakt in de afdaling. Bij de laatste klim namen 3 renners tijd terug buiten Dumoulin. Ik ben altijd verwonderd dat totaal verschillende renners binnen een tijdsverschil van enkele seconden zitten. Als Dumoulin bergop wacht achter gelosten is dit tactisch een flater van jewelste.
  • Guido Ceuleers

    6 jaar geleden
    Iedereen weet toch dat Froome een doping zondaar is, behalve team Sky, de UCI + haar voorzitter . Wanneer gaat het WADA nu eindelijk die man is onmiddellijk schorsen ? Hij is een 2e Lance Armstrong !