Lance Armstrong koopt proces af en ontloopt zo schadeclaim van 100 miljoen dollar

WielrennenNieuws over de dopingzaak rond Lance Armstrong (46): de Amerikaan betaalt een minnelijke schikking van vijf miljoen dollar in de rechtszaak die tegen hem werd aangespannen na zijn dopingbekentenissen. Dat meldt de New York Times. 

55 reacties

  • Henny Wensveen

    6 jaar geleden
    Geef het volk brood en spelen. Zo was het en zo is en blijft het. Men moet dan niet gaan huilen als de toneelspelers van die spelen iets anders gebruiken dan brood om aan de sensatiezucht van het volk te voldoen. Die 95 miljoen die resteert? Kleinbier vergeleken bij de vele miljarden die multinationals ieder jaar aan belastinggeld ontduiken. Welterusten.
  • mike milan

    6 jaar geleden
    Beste ronderijder aller tijden:THE Boss Wat is het verschil met nu...ze rijden nog 5 km/ Hr sneller.
  • Marcus Camps

    6 jaar geleden
    Landis, een dopingzondaar die een schadevergoeding krijgt van een andere dopingzondaar. Wat een zever. Stond erbij op homerische rit naar Morzine, schuim op de mond, totaal gedrogeerd.
  • CAROLL SHELBY

    6 jaar geleden
    Met Geld koop je de boter nietwaar?,die zal ermee lachen in zijn vuist, 95 in de pocket en verder doen met liegen en bedriegen sukkelaar.
  • Jacques Delalieux

    6 jaar geleden
    Dan toch klassenjustitie ?? Wie het kan betalen krijgt vermindering van straf. Wie niet kan betalen draait op voor de volle pot.