BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Tiesj Benoot doet schitterende zaak in afsluitende tijdrit, Kwiatkowski wint Tirreno-Adriatico

WielrennenHet doek is gevallen in de Tirreno-Adriatico. De Pool Michal Kwiatkowski heeft in de afsluitende tijdrit zijn eindzege veiliggesteld. Rohan Dennis won de proef tegen de klok, terwijl Tiesj Benoot van 8 naar 4 sprong in het eindklassement.

12 reacties

  • Henkie Janssen

    6 jaar geleden
    Als je de prestaties van sky in deze koers in twijfel trekt dan moet je de prestaties van Tiesj ook in twijfel trekken gezien de kleine verschillen.
  • Charlotte Cdb

    6 jaar geleden
    Er zijn jonge landgenoten die het ook schitterend deden in de ronde van Taiwan ... alleen jammer dat er niet veel over te vinden is!
  • Freddy van Puymbrouck

    6 jaar geleden
    Het is volkomen normaal dat mensen die de wielersport volgen vraagtekens zetten bij een zege van een Sky renner.Ze zijn voortdurend in opspraak en worden opzichtig uit de wind gehouden door met name de UCI.Ik vraag me niet af of de bom gaat barsten bij Sky maar wanneer dat gaat gebeuren.Het is ontzettend jammer voor mogelijk zuivere renners die bij Sky rijden maar zo gaat het nu eenmaal, als je in het verdachten hoekje zit kom je daar niet gemakkelijk meer uit!!
  • Florent Marien

    6 jaar geleden
    Zou het kunnen dat de renners van Sky met Festina uurwerken fietsen?
  • Luc Steenmans

    6 jaar geleden
    Oei.. eentje van Sky gewonnen.. en geen Belg... dan mag dat niet hoor en zal het wel doping zijn volgens de Vlaamse koerskenners..