Preben Van Hecke
Volledig scherm
Preben Van Hecke © TDW

Ex-Belgisch kampioen Preben Van Hecke: “Als Froome hier mag starten, dan is het zo”

De 64ste Ruta del Sol is klaar om uit de startblokken te schieten. Aan de vooravond van de Spaanse voorbereidingskoers een dozijn renners op de persconferentie, maar van Chris Froome geen spoor...

7 reacties

  • wim rooyakkers

    6 jaar geleden
    Als je ergens je brood verdiend,moet je oppassen wat je zegt zeker in het kleine wielerwereldje.
  • Peeters Francis

    6 jaar geleden
    Vroeger reden renners rond met een drankbidon, nu is het met puffertjes. De kleine renners lopen tegen de lamp terwijl de grote met een rijke ploeg alles mag.
  • Alfons Verbist

    6 jaar geleden
    Maar man toch. Je doet alsof doping het slikken van een muntje is. Is het niet logisch dat iedereen die betrapt is, de sanctie krijgt opgelegd die hij verdiende? Waarom dan Froome niet. Trouwens als ik 34ste zou zijn, is het nog altijd beter dan 35ste achter een dopingzondaar, tenzij dat jij ook ... We gaan er van uit dat dit niet het geval is.
  • Freddy van Puymbrouck

    6 jaar geleden
    Typisch een reactie uit het peloton waar solidariteit iets is waar ze nog nooit van gehoord hebben. Hij verdient toch ook zijn brood met fietsen, dan kan ik hem meedelen dat een renner die positief is toch laten starten de doodsteek kan worden van het wielrennen op langere termijn.Zelfs de meest fervente wielerliefhebber pikt deze doorzichtige en vuile boel niet en zal op den duur afhaken.
  • Luc Vdm

    6 jaar geleden
    Met een ploeg als sky is doping heel normaal