Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Kevin Pauwels naar UZ Jette: "Doen verdere onderzoeken tot we precies weten wat er aan de hand is" - Wielericoon gaat zeven marathons op zeven dagen lopen

8 reacties

  • Jos Verboven

    6 jaar geleden
    Hopelijk komt snel een oplossing uit de bus en zien we onze "oude" Kevin snel terug in de eerste gelederen. Sterkte en succes Kevin.
  • Lois Verdonk

    6 jaar geleden
    Ik hoop hem snel terug aan de top te zien . Beterschap .
  • Sylvain Roobaert

    6 jaar geleden
    Niet echt fan van Kevin maar wens hem van harte beterschap en vlug terug op hoogste niveau
  • Piet Corneel

    6 jaar geleden
    Sky gaat iet ondernemen( zand in de ogen strooien)Andere renners worden de dadelijk geschorst maar rond froome zal een soap worden.Geld geld en nog eens geld!!!!
  • René Schoeters

    6 jaar geleden
    Dat met Froome gaat een circus worden zoals we er nog nooit geen meegemaakt hebben, wordt alsmaar erger en erger want alle grenzen zijn ondertussen verlegd!
  1. Jonge mountainbiker waagt even zijn kans in het peloton en Alaphilippe nog bejubeld: de momenten van Giro-rit 13
    1

    Jonge mountainbi­ker waagt even zijn kans in het peloton en Alaphilip­pe nog bejubeld: de momenten van Giro-rit 13

    Opnieuw Jonathan Milan boven in de Giro. Ook al had de Italiaan de belangrijkste waaier gemist. Tevergeefs probeerde hij zich terug te knokken, alleen maar om terug te waaieren. Pas vijftien kilometer later kon Lidl-Trek het gat dichten. Ook een jonge mountainbiker, een vluchter die bijna verkeerd reed, felicitaties (“Dat is Franse klasse!”) van Calmejane voor zijn landgenoot Alaphilippe - gisteren aan het feest- en het betere spurtwerk van Groves maar zeker Milan bleven bij op weg naar Cento. Ondanks een ultieme vluchtpoging van Dries De Pooter (Intermarché-Wanty) speelden de Belgen niet mee voor ritwinst. Tim Merlier had gehoopt om revanche te nemen na zijn declassering van eergisteren, maar hij kwam er niet aan te pas en strandde pas op een vijftiende plaats.
  2. “Dit had fataal kunnen aflopen”: jonge renster ontsnapt aan drama nadat onoplettende ploegleider haar ten val brengt met volgwagen
    25

    “Dit had fataal kunnen aflopen”: jonge renster ontsnapt aan drama nadat onopletten­de ploeglei­der haar ten val brengt met volgwagen

    De Franse jeugdrenster Amandine Muller (17) is zondag aan een drama ontsnapt tijdens het Frans kampioenschap voor vrouwen junioren. Ze reed samen met latere winnares Célia Gery aan de leiding in de wedstrijd, toen ze plots werd aangereden door de volgwagen van Gery’s ploegleider. “We zijn zo dankbaar dat ze niet naar de rechtse kant is gevallen”, zei Adam Hansen, voorzitter van de rennersvakbond CPA.